2014-11-26

Den ideelle følgesvend til musik på farten

Produktbillede fra virksomheden EET Sverige AB - Den ideelle følgesvend til musik på farten

 

beyerdynamic præsenterer DTX 350 p - den eksklusive og foldbare letvægtsmodel blandt on-ear headphones, og den ideelle følgesvend, når du lytter til musik på farten.

   

Der er mange gode grunde til at vælge de nye on-ear headphones fra beyerdynamic DTX 350 p.


Dels holder det lukkede design omgivende støj ude, langt bedre end in-ear headphones, og dels får de komfortable og meget bløde kunstlæder ørepuder DTX 350 p til at sidde perfekt og behageligt. Desuden vejer DTX 350 p kun 131 gram, hvilket gør dem ekstremt behagelige at have på.


Og uanset om der lyttes til musik fra en smartphone, eller ses film fra tablet eller tv, så gengiver DTX 350 p lyden i høj kvalitet, præcis som beyerdynamics headphones er kendte for.


Også når det gælder udseendet er DTX 350 p et gedigent beyerdynamic produkt; elegant designet med en blød overflade og skarpe linjer i et moderne look. Modellen fås i sort eller hvid udgave – og er et perfekt match til enhver smartphone og tablet.


beyerdynamic har med DTX 350 p haft særligt fokus på kablet, der er både smart og praktisk med den flade udformning, som sikrer, at det ikke sammenfiltrer. Kablet er endvidere fremstillet på en måde, så det gengiver minimal overflade-støj, fra bl.a. berøring, og derudover er vinklen på kabel-stikket lavet, så det fylder mindst muligt i tasken eller lommen, og så det samtidig er nemt at montere og afmontere.


Det bekvemme folde-design på DTX 350 p er dog det, som gør netop denne model helt særlig. Sammenfoldet fylder DTX 350 p kun meget lidt, og kan snildt opbevares i det medfølgende opbevarings-etui.


Modebevidste musikelskere vil sikkert vælge at bære DTX 350 p rundt om nakken. Men uanset hvordan de elegante headphones bæres, så kan ejeren glæde sig over en enestående lydgengivelse af både kraftfuld bas og detaljeret diskant.

   
 

Tekniske specifikationer / Technical specifications:

  • Transducer type dynamic
  • Operating principle closed
  • Frequency response 22 – 18,000 Hz
  • Nominal impedance 32 ohms
  • Sound pressure level 98 dB SPL (at 1 mW/500 Hz)
  • Power handling capacity 100 mW
  • Sound coupling to the ear supraaural
  • Length and type of cable 1.2 m, double-sided straight, flat cable
  • Connector angled, gold-plated 3-pole, mini stereo jack plug 1/8”(3.5 mm)
  • Weigh:t 131 g
  • Accessory: soft case

 
 

Distribution og pris:

beyerdynamic produkter distribueres af EET Europarts A/S. www.eeteuroparts.dk
Vejledende udsalgspris for beyerdynamic DTX 350 p er kr. 399,-

 


Forhandlere:

beyerdynamic produkter forhandles bl.a. hos AV-Connection, Lydspecialisten Aalborg, Scala Hi-Fi Aarhus og coolshop.dk. Øvrige forhandlere oplyses af EET Europarts på tlf. 45 82 19 19.

Se beyerdynamic produkter her!





Om beyerdynamic

Med ægte pionerånd, mere end 90 års erfaring, og fokus på enestående kvalitet, udvikler og producerer beyerdynamic førsteklasses audio-produkter af høj kvalitet. Både hovedtelefoner, mikrofoner og konferencesystemer udvikles og samles (for størstedelens vedkommende) stadig med håndkraft i Tyskland. beyerdynamic er absolut førende indenfor produktion af hovedtelefoner og mikrofoner, og virksomheden er repræsenteret i mere end 100 lande verden over. 

 


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk

Oplysninger om virksomheden: EET Sverige AB

Nyheden præsenteres i samarbejde med MyNewsdesk