2014-11-13

Fang fisk på den smarte måde: med ny Deeper Smart FishFinder

Produktbillede fra virksomheden EET Sverige AB - Fang fisk på den smarte måde: med ny Deeper Smart FishFinder

  

Deeper Smart FishFinder er verdens første ekkolod, der fungerer sammen med iOS og Android enheder, og som kan anvendes på havet, i floder og søer, i saltvand eller ferskvand, både sommer og vinter. Med en fantastisk og innovativ teknologi viser Deeper Smart FishFinder dig, hvor fiskene er.

 

Deeper Smart FishFinder er et intelligent lille redskab til både amatører og professionelle. Kompatibel med Apple, Samsung, LG, Sony, HTC, Sony Ericsson, Motorola, Huawei og 3000+ smartphone modeller og tablets.

Ekkoloddet sikrer en god fangst i såvel salt- som ferskvand - og kan anvendes alle steder. Når Deeper Smart FishFinder er parret med din iOS / Android enhed, gør teknologien det muligt for dig at se havbunden reflekteret på skærmen, og du får informationer om både dybde, vandtemperatur og fiskenes placering. Deeper Smart FishFinder er et must have for fiske-entusiaster.

Så hvis du elsker at fiske, men er i tvivl om, hvor de bedste fiskesteder er ...og hvornår det bedste fiske tidspunkt er. Og du gerne vil dele dine fiskehistorier og fremvise dine fangster ...men ofte glemmer at få kameraet med? ...så er det tid til at begynde at fiske på den smarte måde - med Deeper Smart FishFinder!

 

Fisk på den smarte måde - med App teknologi:

 

Hvor og hvornår

Med FishFinder applikationen følger en detaljeret fiskekalender, baseret på solens og månens placering, komplet med angivelse af de bedste fiske-tidspunkter.

Med Deeper Smart FishFinder får du en integreret kortfunktion med fiskesteder, så du ved præcis, hvor du skal fiske næste gang. Find det perfekte sted ved søen, floden, på havet eller på havnen eller et hvilket som helst sted. Søgefunktionen gør det muligt at finde netop den type sted, du er interesseret i, og GPS-funktionen giver stor præcision i søgningen af nye fiskesteder.

Find også ud af hvilken dag i måneden det er bedst at fiske, og sågar på hvilket tidspunkt af dagen, du bør kaste snøren ud på netop dit favorit fiskested.

   

Forberedt på vejret

Opdateret vejrudsigt, baseret på dine bedste fiske lokationer, giver en præcis 5-dags-prognose med temperaturer, skydække vindhastighed og -retning, luftfugtighed, lufttryk og desuden placering af sol og måne.

 

Med kamerafunktion og deling på sociale medier

Deeper Smart FishFinder har fuld integration til sociale medier, så du kan dele fiskehistorier og billeder nemt og hurtigt med et enkelt klik. Tag et billede af din præmiefangst med kamera- funktionen, tilføj et par kommentarer og del omgående med venner og familie på Facebook, Twitter, og Google+.

 

Logbog

Din egen fiske-logbog hjælper med at holde styr på dine fiskeaktiviteter, komplet med billeder, tidspunkter og vejrdata. Tilføj dine egne noter, som f.eks. fiskeart, vægt og længde, mængde på fangsten og andre relevante informationer.

 

Tekniske specifikationer:

  • Fungerer med smartphones og tablets (Apple iOS og Android)
  • Smart, bærbar og trådløs forbindelse via Bluetooth
  • Genopladeligt batteri
  • Kan anvendes på særlige steder som f.eks.: ved kyster, på broer, dæmninger, havne, ved floder, fra kajak, tømmerflåde, ved isfiskeri m.m.
  • Dual beam: 290kHz (15 grader), 90kHz (55 grader)
  • Dybde op til 40 meter
  • Batteritid op til 4 timer
  • Gratis App med aktivitetskalender, vejr, logbog, kort og social sharing funktion

   

Distribution:

Deeper Smart FishFinder distribueres af EET Europarts. For nærmere information om forhandling og forhandlere kan EET Europarts A/S kontaktes på tlf. 45 82 19 19.

Vejledende udsalgspris for Deeper Smart FishFinder er kr. 1.849,-

  


 


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk

Oplysninger om virksomheden: EET Sverige AB

Nyheden præsenteres i samarbejde med MyNewsdesk