2014-12-08

Clint Asgard™ højttalerserien er blevet ”SPOTIFIED”

Produktbillede fra virksomheden EET Sverige AB - Clint Asgard™ højttalerserien er blevet ”SPOTIFIED”

 
Den danske højttalerproducent Clint Digital har fået SPOTIFY Connect-godkendt sin trådløse streaming højttalerserie Asgard™

  

"Vi er meget stolte af at have fået denne godkendelse fra en af Europas førende musikstreaming tjenester”, siger CEO Brian Larsen fra Clint Digital.


Livsstils-højttalerserien Asgard™ vil fortsat blive udbygget med nye features, funktioner og services. Nogle af de nyeste opdateringer er bl.a.:

  • Trådløs Stereo setup funktion. Tilslut 2 x Asgard™ højttalere og lad dem spille højre/venstre for ultimativ trådløs stereooplevelse
  • Indbygget radio med mere end 15.000 gratis radiostationer tilgængelige fra hele verden
  • Ny Jukebox-funktion (vær forberedt på et flashback...)
  • Spotify Connect i fuld MultiRoom (lanceres om kort tid...)
     

Clint Digital har yderligere planer om at tilføre masser af nye services og features, samt nye modeller i serien Asgard™ - navngivet efter guderne i den nordiske mytologi.

De to første modeller i serien - FREYA og ODIN - er allerede på markedet. De blev præsenteret med stor succes på elektronikmessen IFA i Berlin tidligere på året.

Alle Asgard™ produkter er enestående repræsentanter for godt Skandinavisk design, både når det gælder den stilrene formgivning, enkeltheden i brugerfladen, den høje kvalitet i lydgengivelsen samt det eksklusive materialevalg.

Hele Asgard™ serien er udviklet i Danmark og designet af den danske designer Phillip Bodum.


Få mere information om Spotify Connect på: https://www.spotify.com/us/connect/

 

Historien bag Asgard™

I nordisk mytologi er Asgård den verden, hvor guderne bor. De nordiske guder og gudinder er kendt for deres styrke, udholdenhed, hurtighed og klogskab. Og med udgangspunkt i myterne har den danske audio/video og design-virksomhed Clint Digital vækket disse sagnomspundne vikingeguder til live, med lanceringen af Asgard™ serien, som består af en række spændende lydprodukter fremstillet af eksklusive materialer, og designet med fokus på funktionalitet og brugervenlighed.

Se mere på www.clintdigital.com

   

Distribution:

EET Europarts er distributør af Clint produkter og af Asgard™ serien.

For nærmere information om distribution, forhandlere og forhandling i Danmark kan EET Europarts A/S kontaktes på tlf. 45 82 19 19.

 

 


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk

Oplysninger om virksomheden: EET Sverige AB

Nyheden præsenteres i samarbejde med MyNewsdesk