2014-11-20

BeoPlay H2: en helt ny hovedtelefon med lyd og design i særklasse

Produktbillede fra virksomheden EET Sverige AB - BeoPlay H2: en helt ny hovedtelefon med lyd og design i særklasse

B&O PLAY by Bang & Olufsen præsenterede i dag BeoPlay H2: en ultrafleksibel on-ear-hovedtelefon med stor lyd og suveræn komfort – det perfekte match til et aktivt liv.

  
 

Til alle musikelskere

BeoPlay H2 er akustisk finjusteret til et liv i konstant bevægelse og fuld af musik. Med den helt særlige Bang & Olufsen Signature Sound får du en autentisk og intens musikoplevelse med masser af power, hvor du hører musikken, som kunstnerne havde forestillet sig den. Inde i hovedtelefonerne sidder der en specialudviklet Bang & Olufsen højttalerenhed på 40 mm og en basport, der sikrer dig en fyldig og kraftfuld lyd. Det er en hovedtelefon for musikelskere med en ren og detaljeret lyd.

"Hos B&O PLAY er vi 100 % dedikerede til at give en ny generation lyd og design i absolut særklasse," siger Henrik Taudorf Lorensen, direktør for B&O PLAY, og fortsætter: "Med BeoPlay H2 bliver den unikke Bang & Olufsen lyd nu tilgængelig i en ny produktkategori og med et design og en brugeroplevelse, der fuldt ud matcher den store lyd."

 

‘Always on’

BeoPlay H2 vejer kun 150 gram. Men på trods af den lave vægt er det en meget stærk og robust hovedtelefon, der er holdt i slidstærke kompositmaterialer, rå tekstiler og ægte lammeskind. Den har samtidig et avanceret adaptivt design, som gør den utroligt behagelig at have på i lang tid ad gangen, uanset om den hviler blidt på ørerne, når du hører musik eller sidder om halsen og følger kropsformen med sine vinklede ørepudder som et flot accessory. Også hovedbøjlen er adaptiv og tilpasser sig automatisk til din hovedstørrelse og -form, når du har haft den på i et par minutter. Den får sin originale form tilbage, når du tager den af igen. Derfor er BeoPlay H2 en hovedtelefon, du kan have på hele tiden – "always on"!

 

’Always in character’

BeoPlay H2 er designet af den kendte danske industrielle designer Jakob Wagner, som også står bag BeoPlay H6 og BeoPlay H3. BeoPlay H2 er et frækt, farverigt og organisk bud på en moderne hovedtelefon. Og selvom man fornemmer relationen til storebroren, den populære BeoPlay H6, er H2 helt sin egen. Hovedbøjlen og kopperne er betrukket med stof for at give BeoPlay H2 en mere "tøjlignende karakter" i modsætning til f.eks. et materiale som plast. Rent visuelt skiller den sig både ud og passer ind afhængigt af din personlige stil. Den er designet til at passe til en aktiv og energisk livsstil – du er ’always in character’.

"Med B&O PLAY ønsker vi primært at give vores kunder autentisk lyd. Min udfordring var at udtrykke det i hver eneste lille detalje på BeoPlay H2, så musikken fremstår autentisk og som en nydelse for alle sanser" fortæller Jakob Wagner. "Det gjorde vi ved at tænke hver del separat for at optimere og simplificere helheden."

 

De tekniske detaljer

BeoPlay H2 er udstyret med en tre-knaps-fjernbetjening og en mikrofon. Fjernbetjeningen og mikrofonen er begge integreret i kablet og placeret ved din kind, hvilket gør det enormt let at styre både musik og opkald. Du kan besvare og afslutte opkald med en enkelt berøring, skrue op og ned for lyden og skifte nummer fra kablet – lettere bliver det ikke! Fra januar 2015 lancerer B&O PLAY en række kabler til forskellige brugssituationer: et kort lydkabel, der er ideelt til brystlommen og en mere aktiv brug (0,5 m), et langt lydkabel, der passer perfekt til afslapning derhjemme (2,5 m), og endelig et særligt kabel til Android-enheder.

 
 

Pris:

Vejledende udsalgspris for BeoPlay H2 er kr. 1499,-
 
  

Forhandlere:

EET Europarts distribuerer B&O PLAY produkter i Norden og på andre udvalgte markeder.

I Danmark forhandles B&O PLAY produkter bl.a. hos Expert, Humac, Illums Bolighus, Fona Strøget og Magasin. Øvrige forhandlere oplyses hos EET Europarts på tlf. 45 82 19 19.

BeoPlay H2 er i butikkerne fra november 2014.

Læs mere om B&O PLAY på: www.beoplay.com

 

 

Om B&O PLAY

Med udgangspunkt i Bang & Olufsens stolte traditioner for fremragende design, godt håndværk og nyskabende produkter er B&O PLAY en fortolkning af de samme værdier i en helt ny type produkter til stilbevidste og aktive mennesker. B&O PLAY porteføljen består af lydsystemer og separate bærbare produkter, der er intuitive i brug og lette at integrere i hverdagen – både hjemme og på farten.

  
   


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk

Oplysninger om virksomheden: EET Sverige AB

Nyheden præsenteres i samarbejde med MyNewsdesk