2014-10-22

Danske Clint Digital tilbyder nu MultiRoom løsning til Asgard™ lifestyle streaming serien

Produktbillede fra virksomheden EET Sverige AB - Danske Clint Digital tilbyder nu MultiRoom løsning til Asgard™ lifestyle streaming serien

   

Asgard™ er navnet på en helt ny serie af lækre Multiroom lydprodukter udviklet af danske Clint Digital og designet af Phillip Bodum.

 

Asgard™ er en komplet serie af lydprodukter skabt til at fylde hele hjemmet med musik. Højttalerne i Asgard™ serien giver en blød, behagelig og detaljeret lyd, og fylder alle rum med musik. Højttalerne passer til enhver indretning - fra det klassiske til det moderne hjem - og kan fleksibelt konfigureres til at indgå i multiroom-løsninger med streaming-funktionalitet baseret på et enkelt set-up via en App (iOS og Android).


Ingen kabler – ingen ledninger – bare trådløs streaming

Clint Asgard™ produkterne og den tilhørende App er udviklet til nemt og enkelt at afspille trådløs musik – enten individuelt på hver enkelt højttaler eller på alle højttalere samtidigt i ét multirum-setup. Invitér vennerne på middag eller hold en fest, og få alle Asgard™ højttalere til at spille i party-mode eller spil forskellig musik i hvert enkelt rum. Alt kan nemt styres via den gratis tilhørende App. Enkelthed og funktionalitet er omdrejningspunktet for Asgard™ højttaler-serien - sammen med den bløde, behagelige og detaljerede lyd.

   

Historien bag Asgard™

I nordisk mytologi er Asgård den verden, hvor guderne bor. De nordiske guder og gudinder er kendt for deres styrke, udholdenhed, hurtighed og klogskab. Og med udgangspunkt i myterne har den danske audio/video og design-virksomhed Clint Digital vækket disse sagnomspundne vikingeguder til live, med lanceringen af Asgard™ serien, som består af en række spændende lydprodukter fremstillet af eksklusive materialer, og designet med fokus på funktionalitet og brugervenlighed.

Se mere på www.clintdigital.com

  

Distribution:

EET Europarts er europæisk distributør af Clint produkter og af Asgard™ serien.

For nærmere information om distribution, forhandlere og forhandling i Danmark kan EET Europarts A/S kontaktes på tlf. 45 82 19 19.






Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk

Oplysninger om virksomheden: EET Sverige AB

Nyheden præsenteres i samarbejde med MyNewsdesk