2013-12-17

Ny teknologi fra Samsonite giver bedre beskyttelse af laptops og tablets

Produktbillede fra virksomheden EET Sverige AB - Ny teknologi fra Samsonite giver bedre beskyttelse af laptops og tablets


For optimal beskyttelse af laptops og tablets introducerer Samsonite en ny serie af Thermo Tech™ sleeves og omslag. Til fremstilling af produkterne benyttes et specielt PORON® XRD™ skummateriale og forarbejdningen sker med brug af varmeforsegling.

 
I stedet for traditionelle stikninger anvender Samsonite til sin nye Thermo Tech™ serie en ny teknologi, Thermo Welding Technology, hvor materialet med en speciel forarbejdningsproces limes og forsegles ved brug af varme. Metoden har vist sig at være ekstremt holdbar og slidstærk i forhold til traditionel forarbejdning med stikninger.
 
Til sleeves i Thermo Tech™ serien anvendes det specielle PORON® XRD™ skum, som også benyttes i Samsonite´s Litesphere travel collection. Et skummateriale, der giver betydelig bedre beskyttelse mod stød og slag, og som desuden, i kombination med varmeforseglingen og en smidig magnet-lukkemekanisme, hæmmer indtrængning af fugt.
 
Thermo Tech™ produkterne er designet i et slankt, let og perfekt look til den moderne tech-forbruger. Til trods for det fjerlette materiale, som gør, at Thermo Tech™ Sleeves og omslag intet vejer, giver de den ultimative beskyttelse af de elektroniske enheder de omslutter. I Thermo Tech™ serien findes forskellige farver og designs til både Apple produkter og til andre PC og tablet modeller.


Samsonite Thermo Tech Sleeve fås til priser fra kr. 299,-



Forhandlere:

Forhandlere af Samsonite Thermo Tech produkter oplyses af EET Europarts på tlf. 45 82 19 19.

Se flere Samsonite Thermo Tech produkter her

 
 
 
Om Samsonite

Samsonite er en af verdens førende producenter og markedsleder inden for kufferter, tasker og accessories. Virksomheden blev grundlag i 1910 og Samsonite ønsker med sine innovative produkter at skabe glæde, inspiration og gode minder for mennesker på rejse. Samsonite er trendsætter i branchen og kendt for sine nyskabelser, både når det gælder nye materialer og design. Samsonite arbejder kontinuerligt på at identificere nye trends og behov, og stræber altid efter at gøre det muligt for rejsende at rejse længere med lettere, stærkere og mere innovative produkter.

  


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk

Oplysninger om virksomheden: EET Sverige AB

Nyheden præsenteres i samarbejde med MyNewsdesk