2013-12-02

Nyt koncept af dansk designede og dansk producerede AV-reoler fra Frislev®

Produktbillede fra virksomheden EET Sverige AB - Nyt koncept af dansk designede og dansk producerede AV-reoler fra Frislev®


Frislev® Box er et helt nyt sortiment af elegante saml-selv reoler til Hi-Fi, TV og andet elektronik fremstillet af eksklusive materialer og forarbejdet i høj kvalitet.


Frislev® er kendt for at producere AV-rack, reoler og indretningsløsninger i høj finish med fokus på integration og individuelt design med Frislev® Delux sortimentet, hvor konstruktion og inddeling af reoler tilpasses helt efter kundernes behov med masser af farvemuligheder, ruminddelings- og lågeløsninger.

Nu lanceres desuden Frislev® Box, der er et helt nyt saml-selv koncept, hvor løsningerne er mere standardiserede, og hvor produkterne leveres som "saml-selv" løsninger, men i samme høje kvalitet og elegante forarbejdning. Frislev® Box reoler leveres også med justerbare hylder og justerbart vægophæng, og bagbeklædningen på reolerne er aftagelig, så montering og kabling kan foregå nemt og enkelt. Til Frislev® Box reoler fås elegante sorte stoflåger, med højttalerstof, der fleksibelt kan højre- eller venstrehænges, og som tilbehør fås desuden ben i grå aluminium. Frislev® Box reolerne er genialt konstrueret og kan samles på bare få minutter.   

Frislev® er dansk designet og dansk produceret, og møblerne leveres fra Frislevs egen fabrik i Danmark. Se mere på www.frislev.com

Frislev® producerer fortsat de kendte Frislev® Delux produkter, hvor reolløsninger kan sammensættes endnu mere individuelt efter kundens specifikke ønsker om farver, antal af moduler og med et større tilbehørssortiment.

EET Europarts er distributør af det eksklusive Frislev® AV-reolsortiment til radio- og TV-forhandlere over hele Europa.

Nærmeste danske forhandler kan findes her.

 

  


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk

Oplysninger om virksomheden: EET Sverige AB

Nyheden præsenteres i samarbejde med MyNewsdesk