2013-11-28

De bedste Julegave Gadgets 2013

Produktbillede fra virksomheden EET Sverige AB - De bedste Julegave Gadgets 2013

 

Til ham eller hende der har alt, og intet ønsker sig, får du her 6 geniale julegaveforslag i 6 forskellige priskategorier.


1. For kr. 399 får du den smarte og bærbare Veho M4 360o Bluetooth Speaker

Veho M4 360o højttaler er bærbar, og måler kun 6,5 cm i højden og 5,5 cm i diameteren. Den har indbygget batteri, som klarer op til 5 timers afspilning pr. opladning. Den leveres med 3,5 mm jack stik og passer til enhver musikafspiller.

Forhandles hos Proshop. Vejl. udsalgspris kr. 399,-


2. For kr. 999 får du det hippe Jawbone UP selvmåler armbånd

Jawbone UP registrerer din søvn og dit aktivitetsniveau, og hjælper dig til, i kombination med dine egne inputs om kost, humør m.m., at forbedre din fysiske form. Bruges sammen med gratis App, der findes til både Android og iOS.

Forhandles hos Fona & ComputerCity. Vejl. udsalgspris kr. 999,-


3. For kr. 1.299 får du den lydstærke MINI Jambox Speaker

Størrelsen spiller ingen rolle. Det handler om power. Og det er lige nøjagtigt, hvad du får med MINI Jambox, som er lille og kompakt, men spækket med kraftfuld lyd! Hvis MINI Jambox var en Mini bil, så ville den være en GTI!

Forhandles hos udvalgte Fona butikker & Cableman. Vejl. udsalgspris kr. 1.299,-


4. For kr. 2.999 får du de lækreste H6 headphones fra B&O PLAY

BeoPlay H6 er stilfulde og ikoniske headphones, fremstillet i eksklusivt læder og lammeskind fra New Zealand. BeoPlay H6 har en imponerende og ren lyd, der gengiver musikken på en måde, som enhver musikkunstner kan ønske det.

Forhandles hos Fona, Illums Bolighus, Magasin du Nord, Humac, Eplehuset & Cableman.
Vejl. udsalgspris kr. 2.999,-


5. For kr. 3.699 får du den nyeste trådløse designhøjttaler fra Libratone

Libratone Loop er den helt nye trådløse designhøjttaler, som vender op og ned på lydoplevelsen. Loop er den mest alsidige højttaler på markedet, og kan placeres stående på bord eller reol - eller den kan hænges på væggen. Der medfølger både stand og vægbeslag.

Forhandles hos Humac, Eplehuset & Cableman. Vejl. udsalgspris kr. 3.699,-


6. For kr. 5.499 får du bærbar lyd fra B&O i form af B&O PLAY Beolit 12

Den lille, men mægtige Beolit 12 er spækket med musikalsk gennemslagskraft. Du kan streame til Beolit 12 via AirPlay eller du kan tilslutte din musikkilde med mini jack kabel. Begge løsninger har fordele: Med AirPlay streaming kan du flytte rundt på din Beolit 12, og nyde den klare lyd, hvor du ønsker det, så langt som dit netværk rækker. Med kabeltilslutning har du fordel af de 8 timers batteritid, og tage festen (og musikken) med dig stort set hvor som helst – og du kan oplade din smartphone samtidigt.

Forhandles hos udvalgte Fona butikker, Illums Bolighus, Magasin du Nord, Humac, Eplehuset & Cableman. Vejl. udsalgspris kr. 5.499,-


Alle de nævnte og viste Julegave Gadgets distribueres af EET Europarts, der udover ovennævnte oplyser øvrige forhandlere på tlf. 45 82 19 19.

  


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk

Oplysninger om virksomheden: EET Sverige AB

Nyheden præsenteres i samarbejde med MyNewsdesk