2013-12-05

EET Europarts indgår pan-europæisk distributionsaftale med Targus Group International, Inc.

Produktbillede fra virksomheden EET Sverige AB - EET Europarts indgår pan-europæisk distributionsaftale med Targus Group International, Inc.


Som led i virksomhedens strategiske fokus på segmentet lifestyle electronics har EET Europarts indgået en pan-europæisk distributionsaftale med Targus Group International, Inc., der er en af de førende globale udbydere af blandt andet tasker, sleeves, cases og tilbehør til computere og mobile enheder.


Som et af de absolut førende brands i produktkategorien tilbyder Targus et komplet kvalitetssortiment af tasker og tilbehør til PC, mobil og bærbare enheder. Derudover producerer og markedsfører Targus et stort udvalg af andre computer tilbehørsprodukter og sikringsudstyr.

"Vi er meget tilfredse med nu også at kunne tilbyde vores kunder Targus produkter," siger Business Development Manager Allan Friis fra EET Europarts. "Vi har i vores produktstrategi stort fokus på lifestyle electronics og tilbehør, og derfor er det naturligvis et stærkt bidrag til produktkategorien, når en producent som Targus vælger os som distributionspartner. Vi har et meget bredt, fintmasket og veletableret distributionsnetværk, og derfor kan vi tilbyde Targus et målrettet fokus på især mindre, mellemstore og uafhængige forhandlere."

EET Europarts har mere end 40.000 B-to-B kunder og er repræsenteret med 30 salgskontorer i 26 lande i Europe og Afrika.
 

Se Targus produkter her.

EET Europarts oplyser Targus forhandlere på tlf. 45 82 19 19.

 

Om Targus
Targus er grundlagt i 1983, og er kendt for sine produkter til den mobile livsstil. Enestående beskyttelse, godt håndværk og stor fleksibilitet er begreber, der kendetegner Targus´s tasker og tilbehør. Targus blander tradition med innovativt design og positionerer virksomheden, som en af de få der tilbyder produkter til alle typer og personer med en mobil livsstil - fra teenagere til direktører.

 

 


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk

Oplysninger om virksomheden: EET Sverige AB

Nyheden præsenteres i samarbejde med MyNewsdesk