2011-06-22

Multipoint Com-Server++ fra W&T

Produktbillede fra virksomheden Active Communication - Multipoint Com-Server++ fra W&T

Wiesemann & Theis GmbH har nu lanceret en ny Com-Server, som tilbyder revolutionerende nye faciliteter. Op til seks computere kan over Ethernettet kommunikere med en seriel enhed på samme tid.

Com-Server + + er den universelle og funktions-udvidet nye medlem af Com-Server familien. Ud over de gennemprøvede standard driftstilstande og funktioner, er transmissionshastigheden forbedret betydelig og muligheder for styring af pakkeforsendelsen er markant forbedret for de serielle protokoller. Det er også muligt at modtage serielle data til flere stationer i netværket i real time.

+ + Multipoint-tilstand
Nu kan man sende data fra seriel enhed til seks netværkstationer ad gangen. Uanset om man ønsker at arkivere disse eller for dem vist på en skærm, kan kopier af de serielle data hentes på en konfigurerbar slave port. Filtre til de godkendte IP-adresser er beskyttet mod uautoriseret adgang.

+ + Pakke styringsmuligheder
Modtagere af serielle protokoller er ofte følsomme for pauser i den serielle datastrøm. For at forhindre sådanne timeouts og sikre fuldstændig overførsel af datapakker i et netværk, har Com-Server++ funktioner med talrige konfigurationsmuligheder til optimering af datastrømmens grænseværdier (Start / Stop terminatorer, Start + længde osv.).

+ + Wake-on-lan
Com-Server ++ indeholder facilitet som gør det muligt at ”vække” computer over Ethernettet.

Windows COM-port Omdirigering
Installer det medfølgende COM Port Redirector program og konfigurere det serielle program til en af de virtuelle COM porte - det er alt der er til for at kommunikere med den serielle enhed over Ethernettet. Uanset om det er en erstatning for manglende fysiske COM-porte, er her en løsning til virtuelle miljøer som VMware, HyperV, osv., eller som en simpel linje driver, hvor man kan kommunikere med serielle enheder uden at skulle programmere en linje i det serielle kommunikationsprogram. Multipunkt mode og pakkekonfigurationsmulighederne er naturligvis også tilgængelige her.

Box-to-Box
Med bare et par klik tilsluttes to Com-Servere til hinanden logisk og bruger et neutral operativsystem og en transparent datatunnel via netværket. Seriel data sendes begge veje, og så hurtigt som muligt retur til den respektive modpart. Automatiske genoprettelsesfunktioner i tilfælde af forbindelse afbrydes og ved fejl er der mulighed for finjustering for multipunkt drift og pakkeforsendelsen ved konfiguration af de serielle protokoller.

TCP / UDP socket kommunikation
Netværks programmering hører i dag til standard repertoire for programmører. Integrer den serielle enhed i egen netværksapplikation. Som TCP klient etableres kontrol over forbindelsen og bliv kontaktet en TCP server ved hjælp af event-drevne kontrol, eller ved brug af den effektive, kontaktløse UDP-protokol. Den nye multipunkt mode og pakkekonfigurationsmuligheder er naturligvis til rådighed her.

FTP-klient / server
Send og arkivere dine serielle data med FTP standardværktøjer på de fleste operativsystemer. Serielle udgange fra skalaer, stregkodelæsere osv. eller status- og fejlmeddelelser for eksempel fra UPS'er er klassiske applikationer for brug af Com-Servere som FTP server eller FTP-klient.

++ Test-selv-mulighederne
Inden man beslutter sig for en Com-Server tilbyder Active Communication en gratis testperiode på 30 dage. Det giver en god mulighed for at kunne teste udstyret til bunds inden køb. Yderligere information kan ses på vor hjemmeside www.activecommunication.dk under Nyheder og Information. Quick-Link hertil er www.ActCom.dk. Vi kan også kontaktes på telefon 75 64 33 99

Oplysninger om virksomheden: Active Communication