2009-10-09

Komplet IP- overvågning

Produktbillede fra virksomheden Active Communication - Komplet IP- overvågning

Nyheden fra W&T hedder IP-Watcher hvis formål er at overvåge om IP-forbindelserne fungerer perfekt og give øjeblikkelig besked ved fejl.

Ved at indsætte IP-watcher i det lokale netværk vil den IT-ansvarlige få en overvågning af om netværket til de tilsluttede computere/servere eller andet udstyr fungerer perfekt 24 timer i døgnet.

EasyStart installation
IP-Watcher er nemt at installere gennem det medfølgende software Wutillity der finder enheden og sikrer en korrekt tilslutning til netværket. Derefter konfigureres enheden via Internet Browser såsom E-mail modtagere ved alarm og/eller digital tilslutning til lokal visuel eller akustisk enhed. Enheden logger data af hændelsesforløb der kan anvendes til opklaring af problemer og fremkaldes for dokumentation i forbindelse med udarbejdelse af fejlrapporter.

Integreret system
Det er også muligt at integrere standardsystemer som OPC, SNMP og SYSLOG med IP-Watcher.

Gevinst
Tid koster penge og jo før man bliver varskoet om et problem kan udbedring iværksættes. Det gælder naturligvis også netværksforbindelser. Med IP-Watcher vil IT-operatøren få besked om et problem på netværket øjeblikkelig og kan iværksætte en udbedring omgående – måske før brugeren opdager at der er et problem. Derved kan man optimere driften på netværket betydelig og spare tid og penge i form at nedetid på computere og udstyr.

Tilslutning for POE IP-Watcher kan tilsluttes DC 24-48V og AC 18-30V strømforsyning direkte eller over Power_Over_Ethernet (POE). Enheden er forberedt for DIN-skinne montering og vejer kun 140g med målene 105 x 45 x 75 mm (l x b x h).
Enheden har varenr 57654 og er omfattet af W&T´s 5 års udbedringsgaranti.

For yderligere information benyt www.activecommunication.dk eller kontakt Active Communication – e-mail info@com-server.net / tlf. +45 75 64 33 99.

Oplysninger om virksomheden: Active Communication

Søgeresultater for
”DK33409389” Active Communication