2011-03-03

Modbus kommunikation over Internettet

Produktbillede fra virksomheden Active Communication - Modbus kommunikation over Internettet

Mange nuværende systemer, der styres af Modbus protokolløsninger er for det meste lukkede systemer. Overvågningen sker normalt gennem central computer eller server, hvorfra man gennem grafisk præsentationssoftware kan få vist den aktuelle status og få meddelelser om kritiske tilstande.

Med den nye generation af Web-IO bokse kan man nu kommunikere over Ethernettet med Modbus master enheder fra enhver computer som er forbundet til Intranettet eller Internettet.

Web-IO enheden kan også sættes til at overvåge meddelelserne fra enheder med Modbus Protokol og vil straks kunne sende en e-mail hvis en alarm udløses. Det er også muligt at benytte SNMP Trap eller Syslog kommunikation og der kan sendes logfil over f.eks. alarmer via FTP.

Den nye generation af web-IO’er fra Wiesemann & Theis GmbH åbner Modbus systemers vej til de nuværende webteknologier.

Der er i Web-IO'en 128 bytes fri skrivbar hukommelse i form af virtuelle registre til rådighed. Modbus Masteren kan skrive proces data i disse registre. Via simple HTTP-kode kan disse data hentes af web-applikationer for at bliver læst og vist i browseren.
En oversigt af muligheder for visning af registrede data er implementeret i web-applikationen. JavaScript og PHP kan via AJAX behandle de ønskede data og vise dem grafisk i enhver browser.

Den nye generation af web-IO'er læser ikke blot Input-/Output-Status tællere, men afhængig af model, kan der tilkobles og styres på op til 12 udgange.
Ved brug af Modbus TCP kan W&T Web-IO enheder nu benytte en åben protokol inden for automatiseringsteknikken, hvilket betyder at integration med eksisterende Modbus systemer er muligt takket være Standard Modbus protokollen.

Disse nye muligheder som Web-IO boksene tilbyder inden for styring og overvågning af processer giver en ny dimension over for nye og eksisterende Modbus løsninger. Døren er nu åben for procesingeniøren til at få fokus rettet mod disse nye spændende muligheder Modbus Terminaler kan give ham på Ethernettets motorvej gennem Web-IO løsningen.
Vil du afprøve Web-IO løsningen, er det muligt at teste den gratis i 14 dage mod at dække fragtomkostningerne.

Yderligere information kan ses på vor hjemmeside www.activecommunication.dk under Nyheder og naturligvis er man velkommen til at kontakte os på telefon 75 64 33 99.

Oplysninger om virksomheden: Active Communication