2014-05-20

Nu starter optagelsen af kandidater til EET Academy´s salgstrainee forløb 2014-15

Produktbillede fra virksomheden EET Sverige AB - Nu starter optagelsen af kandidater til EET Academy´s salgstrainee forløb 2014-15

      

Til september begynder EET Academy´s salgstrainee forløb 2014-15 for unge salgstalenter, der ønsker en målrettet uddannelse og gode karrieremuligheder. Ansøgningsforløbet er netop gået i gang.


Hvert år i september starter EET Academy et omfattende salgstrainee program for unge fra hele Europa, der har søgt om ansættelse og optagelse i programmet. Trainee-programmet strækker sig samlet set over 1 år, og finder sted dels på EET Groups hovedkontor og logistikcenter i Danmark, og dels på de lokale EET Europarts salgskontorer, hvor de enkelte salgstrainees ansættes med tilknytning til. I udvælgelsen af de unge kandidater lægges der vægt på, at de er ambitiøse, dedikerede, engagerede og videnbegærlige.

”Som en ekspansiv virksomhed har vi brug for, at vores medarbejdere har viden og kompetencer, der er helt up-to-date, samtidigt med, at de forstår vores virksomhedsværdier og er bærere af vores virksomhedskultur", lyder det fra Managing Director for EET Europarts i Danmark, Mikael Thulin.


"I 2011 introducerede vi EET Academy, som en intern trænings- og uddannelsesdivision, med to primære formål; det ene at sikre, at vores medarbejdere altid har en opdateret viden om organisationen, vores forretning - dvs. om salg og produkter - samt om vores systemer og rutiner. Det andet formål er at gøre os delvist "selvforsynende" med nye salgsmedarbejdere, der brænder for salg, gerne vil læres op i branchen og som kan medvirke til at forankre virksomhedens værdier helt ud i alle afkroge af organisationen, som i dag tæller 31 salgskontorer i 26 lande fordelt over Europa og Afrika."


På uddannelsesprogrammet undervises der både af interne EET Group medarbejdere og af eksterne konsulenter. Der undervises i virksomhedens vision, strategi og organisation, samt i salg, produkter og interne systemer (ERP, CRM mv.). Undervisningen, der foregår på engelsk, er intensiv, detaljeret og "værktøjsbaseret", så kandidaterne trænes hands-on i bl.a. virksomhedens IT-systemer, produkter, logistik, kalkulationer, afdækning af kundebehov og optimering af service, kundeanalyser og kundetilfredshed, salg og salgsværktøjer.

Traineeforløbet afsluttes med en eksamen og kandidaterne modtager diplom og kursuscertifikat.


”I år er det fjerde hold salgstrainees vi optager på EET Academy. Når trainee-programmet udløber, bestræber vi os på at fastholde kandidaterne og tilbyde dem fastansættelse i virksomheden. Vi har flere kandidater, som har gjort det rigtig godt, og er avanceret hurtigt i organisationen. Med den størrelse og geografiske spændvidde vi har i koncernen, kan vi tilbyde gode karrieremuligheder - også internationalt,"
siger Mikael Thulin.


 

Ansøgning:

Ansøgning om optagelse på EET Academy sker til de lokale EET Europarts salgsselskaber.
Se mere på: www.eetgroup.com


For optagelse på EET Academy´s salgstrainee forløb 2014-15, kan Interesserede kandidater, der ønsker at ansøge om optagelse med tilknytning til det danske salgsselskab, fremsende ansøgning og CV til:


EET Europarts A/S

Bregnerødvej 133D
3460 Birkerød

att. Managing Director Mikael Thulin
mth@eeteuroparts.dk

 


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk

Oplysninger om virksomheden: EET Sverige AB

Nyheden præsenteres i samarbejde med MyNewsdesk