2014-04-29

Succesfuld udstilling for forhandlere

Produktbillede fra virksomheden EET Sverige AB - Succesfuld udstilling for forhandlere

  
Fremmødet var exceptionelt og både forhandlere og leverandører havde en udbytterig dag, da EET Europarts for første gang afholdt FUN Expo 2014.

 
EET Europarts er kendt som Europas største distributør inden for videoovervågning samt reservedele og tilbehør til computere, printere, tablets og mobiltelefoner.

Men virksomheden tilbyder derudover et meget stort sortiment af produkter inden for kategorierne; Home Entertainment & Lifestyle Electronics, Point of Sale & Auto ID samt Overvågning & Sikringsløsninger. Der var således behov for at vise forhandlerne, at EET Europarts i dag er meget mere end IT-distributør.  


Derfor afholdt EET Europarts den 9. april Fun Expo 2014 - en udstillingsdag, hvor forhandlerne fik mulighed for at opleve 20 af EET Europarts´ særligt udvalgte leverandører udstille deres spændende produktsortiments og drøfte helt nye forretningsmuligheder og -forretningsområder, inden for blandt andet Home Entertainment & Lifestyle Electronics samt Overvågning og Sikringsløsninger.


"Vores mål var at give forhandlerne et indblik i nogle af de produktområder, som EET Europarts ikke traditionelt er så kendt for. Desuden ville vi gerne have, at udstillingen skulle foregå i lidt mere utraditionelle og uformelle omgivelser. Det faglige niveau for udstillingen skulle desuden være højt, så både leverandører og forhandlere kunne få udbytte af dagen. Derfor valgte vi at holde arrangementet i Fun City Herlev, hvor vi syntes, at både plads og omgivelser var passende til formålet," siger adm. direktør for EET Europarts i Danmark Mikael Thulin.


Mere end 300 forhandlere og branchefolk deltog i arrangementet, der startede kl. 14.00 med åbning af udstillingsstandene. Forhandlerne kom fra hele landet, og mange af dem havde sat dagen af til at blive fagligt inspireret og opdateret. Og ikke mindst til at få én på opleveren, som der også var lagt op til i løbet af dagen, med både minigolf-turneringer, bowling-matches og masser af konkurrencer og underholdning, blandt andet med stand-up komiker Lasse Rimmer.


”Vi havde en hyggelig dag og nogle gode møder med både kolleger i branchen og naturligvis leverandørerne på FUN EXPO 2014," lyder det fra Ronni Søby, Direktør & Ejer af AV Connection A/S i Sønderborg. "Det var dejligt med en messe i lidt uformelle omgivelser, krydret med gode indlæg, konkurrencer og underholdning på egen hånd. Vi fandt sågar nogle nye spændende produkter, som klart skal til salg i butikken. Og så håber vi på endnu flere leverandører næste år, så der er en lige så god grund til at tage af sted igen.”   


Også indkøbschefen fra Humac, Ronny Sauer havde en udbytterig dag på Fun Expo 2014; "Vi var 3 mand fra hovedkontoret, der mødte op for at se udstillingen, men også for at få en hyggelig dag, med lidt minigolf og bowling. Og jeg synes, vi fik en rigtig god oplevelse. Dels var udstillingen virkelig interessant, og vi fik faktisk væsentlig mere inspiration med hensyn til produkter, end jeg havde forventet. Og så havde vi en forrygende sjov dag, hvor vi fik talt forretning og produkter med vores kontaktpersoner hos EET, i helt andre omgivelser end normalt i en travl hverdag.”


20 udvalgte leverandører deltog i udstillingen, og flere af dem var kommet langvejs fra. Blandt andet European Retail Channel Manager Adrian Bedggood fra Simple Audio (Corsair Memory), med hovedkontor i Skotland. Han var på udstillingen for at demonstrere Simple Audios sortiment af audio-produkter, og specielt en helt ny og opgraderet udgave af musik streaming boxen Roomplayer+. "For mig var det enestående at deltage på en udstilling, der foregik i en så uformel og hyggelig atmosfære. Normalt er det altid lidt hektisk at stå på en udstilling, men sådan var det ikke på Fun Expo. Og på trods af de uformelle omgivelser og den afslappede stemning, var det absolut forretning, der stod øverst på dagsordenen. Så jeg fik talt med rigtig mange forhandlere, der var interesserede i vores produkter."


EET Europarts har netop indgået distributionssamarbejde med danske Alphatronics, der udvikler, producerer og leverer løsningssystemer inden for adgangskontrol, tyverisikring og Security Management. "Som ny leverandør var det fantastisk at opleve, hvor stor en interesse der var for vores produkter. Jeg havde travlt lige fra udstillingen åbnede og til den lukkede. Det var en helt forrygende dag, som får mig til at se endnu mere forventningsfuldt frem til samarbejdet med EET Europarts," siger Jette Bach Madsen, Business Unit Manager for Alphatronics i Danmark.   


EET Europarts distribuerer B&O PLAY produkter bl.a. i Norden og på andre udvalgte markeder, så også B&O PLAY deltog på udstillingen: "Vores deltagelse ved EET’s FUN EXPO event gav os det bedste afsæt for at møde nuværende og nye forhandlere på en sjov og uformel, men stadig givtig og effektiv måde. FUN EXPO var den perfekte blanding mellem seriøse kundemøder, produkt-fremvisning, underholdning og ikke mindst networking med en masse nøglepersoner fra IT-forhandlerkanalen,” siger Caspar Niel, Head of Sales B&O PLAY by Bang & Olufsen.


"Fun Expo 2014 var sådan set lidt af et eksperiment. Vi ville se, om det kunne lade sig gøre at lave et anderledes arrangement, der kombiner faglighed med underholdning og mere uformel networking. Og jeg tror godt, jeg kan sige, at det vist lykkedes fint for os. Så mon ikke vi gentager successen i 2015 - det vil jeg tro," lyder det fra Mikael Thulin. 

 

 

 


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk

Oplysninger om virksomheden: EET Sverige AB

Nyheden præsenteres i samarbejde med MyNewsdesk