2014-07-03

E.ON vinder udbud

Produktbillede fra virksomheden E.ON Sverige AB - E.ON vinder udbud

E.ON Danmark har vundet Vejdirektoratets udbud om at opstille 12 hurtigladestandere på motorvejsstrækningen fra København til Aarhus samt en enkelt hurtigladestander ved Farøbroerne. Dette betyder, at elbilister ikke længere behøver at køre væk fra motorvejen for at oplade elbilen, når man er på langfart.

”Dette er en rigtig god nyhed for nuværende og kommende elbilejere, og et vigtigt skridt på vejen mod den grønne omstilling af transportsektoren” udtaler COO i E.ON, Henrik Rasmussen.

Ladestanderne som vil stå klar straks i det nye år, kommer til at understøtte markedsstandarderne for hurtigopladning, og dermed også alle elbiler på markedet, som kan hurtiglade. Målet er at tilgodese så mange elbilister som muligt.

E.ON Danmark arbejder på at gøre det billigere, nemmere og mere bekvemt at være elbilejer. At kunne være med til at udvide infrastrukturen for elbiler, og skabe bedre muligheder og vilkår for langdistanceture i elbil, passer derfor ind i E.ONs forretningsstrategi for e-Mobility.

”I E.ON tror vi på elbilens gennembrud i byer og til de kortere pendlerafstande, men vi ser også et stigende behov for at forbinde de forskellige landsdele og skabe mulighed for langdistanceture i elbil. Mange afskrækkes af elbilens begrænsede rækkevidde, og dette afholder desværre mange fra at købe elbil. Derfor er det utroligt vigtigt for os, at gøre det nemmere at komme rundt i landet i elbil, og vi tror på, at dette tiltag vil gøre det mere attraktivt at være elbilist i Danmark," siger Henrik Rasmussen.

Ladestanderne vil være tilgængelige for alle, betaling vil foregå enten via kundeforhold til E.ON, eller via E.ON’s ’åbne adgang’ der også tillader brugere, som ikke har et kundeforhold til E.ON, at oplade.

E.ON vil følge op med flere oplysninger omkring ladestandere, lokationer og priser i den nærmeste fremtid.

For yderligere oplysninger, kontakt Pressemedarbejder Karen Marie Jensen, tlf. 3038 6183, mail: karen.jensen@eon.dk



Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk

Oplysninger om virksomheden: E.ON Sverige AB

Nyheden præsenteres i samarbejde med MyNewsdesk