2006-08-10

Farnell InOne viser vejen til ZigBee teknologien

Farnell InOne har lanceret et nyt Freescale ZigBee udviklings starterkit. Kittet er det første af sin slags og giver ingeniører en enestående mulighed for at teste ZigBee teknologien på designstadiet.

Det nye kit 1321XDSK er baseret på Freescale’s anden generation af ZigBee kompatible platforme, og er et ideelt udviklingsværktøj som indeholder alle de nødvendige komponenter for at komme i gang med design af trådløse applikationer. Kittet indeholder 2 hardware boards, kabler, batterier, strømforsyning, software og prøve applikationer så det er muligt at skabe bl.a. standard-baserede punkt-til-punkt og komplicerede netværk, der understøtter SMAC og IEEE 802.15.4 PHY/MAC standarder. Læs mere om kittet på Farnell InOne’s hjemmeside www.farnellinone.dk. Det nye kit koster under kr. 2.000,- og kan købes online på www.farnellinone.dk med varenummer 1197566.

Jamie Furness, EDE Development Manager hos Farnell InOne, udtaler: “Farnell InOne har taget Zigbee til sig og vi giver med lanceringen, som de første på markedet, designingeniørerne en fantastisk mulighed for hurtigt at få fingrene i og opleve denne nye teknologi.”

Oplysninger om virksomheden: Farnell Danmark A/S