2006-08-01

Premier Farnell og STMicroelectronics vil sammen nå ud til elektronikdesignerne

Premier Farnell og STMicroelectronics har færdiggjort en aftale, som giver Premier Farnell’s datterselskaber, Farnell InOne i Europa og Newark InOne i USA, lov til aktivt at reklamere for og sælge produkter fra STMicroelectronics, hvilket giver Premier Farnell’s regionale tilstedeværelse og udbredelse på internettet et løft. Begge firmaer er begejstrede for denne mulighed for at bruge Premier Farnell’s berømte logistiske platform og enkle bestillingsmåde i forbindelse med STMicroelectronics’ ønske om at gøre designere og andre brugere hurtigt bekendt med det bredeste halvlederudvalg.

STMicroelectronics omfattende og forskelligartede produktprogram er blevet væsentligt udvidet og ajourført med henblik på at nå det fælles mål om at betjene den bredeste kundebase og opfylde de mest omfattende designbehov. Du kan se Premier Farnell’s lager af STMicroelectronics produkter via www.farnellinone.com, www.newarkinone.com eller ved at gå ind på www.st.com.

Jack Dauber, STMicroelectronics Distribution Vice President Europe, siger i en kommentar: "Vi er glade for at have afsluttet denne aftale med Premier Farnell, hvilket kompletterer vores bestræbelser på at give vores globale design-kunder mulighed for hurtigt og nemt at finde STMicroelectronics’ produkter.”

Marianne Culver, Group Director, Global Supplier Management, Farnell InOne, tilføjer: “Vi ser frem til et endnu tættere samarbejde med STMicroelectronics. Ved at optimere vores netbaserede marketingværktøjer og også vores katalog og parpirbaserede direkte marketingværktøjer er vi i stand til at give STMicroelectronics’ produkter en reel global udbredelse. Det nuværende produktudvalg i hver enkelt region er blevet skræddersyet til kundebehovet i hvert område.

“Vores netbaserede katalog giver mulighed for hurtig og nem bestilling, uanset hvor, vores kunder befinder sig. Så snart nye produkter bliver tilgængelige, vil de være de første til at vide det, via lister, som opdateres online.”

Oplysninger om virksomheden: Farnell Danmark A/S