2005-09-30

Ny familie af medium- og højspændingsforsyninger

Produktbillede fra virksomheden Beatronic Supply ApS - Medium- og højspændingsforsyninger

Fra det tyske firma F.u.G. Elektronik GmbH kan Beatronic Supply nu levere en helt ny og komplet redesignet familie af kompakte medium- og højspændingsforsyninger, der med nye brugervenlige features og et udvidet sæt af optionelle computerinterfaces er velegnede til forskning, udvikling og industri.

Den tyske strømforsyningsspecialist F.u.G. Elektronik GmbH har lancerer en helt ny familie af kompakte, brugervenlige medium- og højspændingsforsyninger, der er velegnede til laboratoriebrug og industrielle applikationer. De nye komplet redesignede MCP- og HCP- spændingsforsyningsserier med outputeffekter fra 14 W til 4200 W erstatter firmaets eksisterende MCN-, MCL-, HCN- og HCL-serier af medium- og højspændingsforsyninger, der inden årets udgang vil blive udfaset af programmet.

De nye MCP- og HCP-serier anvender den nyeste switch-mode spændingsforsyningsteknologi med PWM-regulator og en høj switchingfrekvens, der sikrer en meget lav outputripple, en høj stabilitet og en fin reguleringsdynamik.

MCP-serien består af 42 forskellige modeller, der dækker et outputspændingsområde fra 125 V til 2 kV, mens HCP-serien af højspændingsforsyninger indeholder 52 forskellige modeller med outputspændinger fra 3,5 kV til 150 kV. MCP-serien er forsynet med flydende outputterminaler for valg mellem positiv eller negativ jord, mens HCP-serien leveres med fast outputpolaritet, hvor den ønskede polaritet angives ved bestillingen. Som option kan HCP-serien leveres med elektronisk styret polaritetsomskifterswitch.

De nye MCP- og HCP-spændingsforsyninger fås i halv 19" eller fuld 19" bordmodeller med mulighed for rachmontering og er alle forsynet med to 4½-ciffer digitale displays til samtidig visning af de ønskede spændings- og strømværdier, der indstilles ved hjælp af låsbare 10-turn drejepotentiometre med præcisions skalainddeling. Alle modeller er udstyret med justerbar overspændingsbeskyttelse samt en setpunkt indikatortrykknap og en on/off-outputswitch, så brugeren let kan overvåge og kontrollere indstillingerne, inden outputspændingen tilsluttes belastningen.

Alle de nye MCP- og HCP-spændingsforsyninger kan leveres med et omfattende sæt af optionelle funktioner og features som f.eks. en højere stabilitet, en lavere restripple, ekstra potentiometre til finjustering af spænding og strøm, analog programmering, outputeffekt begrænser samt et bredt spektrum af forskellige computerinterfaces som IEEE 488 (GPIB), RS-232, RS-422, Profibus DP, USB, CAN og Ethernet. Alle interfaces er fiberoptisk isoleret til minimum 2 kV, hvorved RS-232 interfacet også er direkte tilgængelig via den optiske fiber.

Oplysninger om virksomheden: Beatronic Supply ApS