2011-08-11

Illums Bolighus i Danmark, Sverige og Norge tager imod betaling med hjælp af PayEx

Produktbillede fra virksomheden PayEx Sverige AB - Illums Bolighus i Danmark, Sverige og Norge tager imod betaling med hjælp af PayEx

Hvis du er kunde i Illums Bolighus i Danmark, Sverige eller Norge vil korttransaktionen køre igennem en PayEx betalingsterminal. Illums Bolighus har nemlig indgået aftale med PayEx omkring modtagelse og processering af korttransaktioner i alle Illums Bolighus i Skandinavien.

Chris Lund-Hansen, Direktør PayEx A/S, udtaler:
”Illums Bolighus er en ønske kunde, og jeg er meget stolt over, at de har valgt os som leverandør af betalingsløsninger. Illums Bolighus er et kvalitets brand og deres skandinaviske profil og kvalitetsbevidsthed gør at Illums Bolighus passer så godt sammen, begge virksomheder stræber efter at være flagskib i hver sin branche".

Kristian Friis-Hansen, IT- og Regnskabschef Illums Bolighus, udtaler:
”Vi har valgt at benytte PayEx Betalingssystemer, fordi vi gennem PayEx får én integration til de markeder vi agerer i. Hos PayEx får vi samtidigt lokal tilstedeværelse og markedskendskab som gør at vi kan tilbyde netop de betalingsløsninger som kunderne efterspørger".

Om Illums Bolighus
Gennem generationer har Illums Bolighus stået som det internationale flagskib for moderne boligkultur, design og indretning. Flere af den danske møbelhistories store navne såsom Arne Jacobsen, Finn Juhl, Børge Mogensen og Hans J. Wegner har siden 50''erne været i husets varesortiment.

Illums Bolighus er i dag et toneangivende og inspirerende bolighus, hvor kendte danske håndsnedkermøbler altid er at finde i selskab med de allernyeste designs indenfor boligindretning og moderne livsstil.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk

Oplysninger om virksomheden: PayEx Sverige AB

Nyheden præsenteres i samarbejde med MyNewsdesk