2012-06-13

Markedet begejstret for fleksibel mobilitet

Markedet for mobile it-løsninger vokser voldsomt i øjeblikket, og kunderne efterspørger først og fremmest fleksible løsninger, der er nemme at integrere med bagvedliggende ERP-systemer og kundernes forskellige terminaler.

Det er erfaringen fra key account manager Peter Trautner fra ConsafeMobility, som er en forretningsdivision i Consafe Logistics. "Vi mærker stor interesse i markedet for mobile it-løsninger. Vi har indgået adskillige aftaler i foråret, og vi indgår i mange seriøse drøftelser med kunder om mulighederne", fortæller han.

Der sker i øjeblikket en spændende udvikling af både de teknologiske muligheder og den praktiske anvendelse af mobile it-løsninger. Peter Trautner mener, at den store markedsinteresse netop sker nu, fordi mobilitet er nået et modenhedsniveau, hvor brugerne og virksomhederne kan fokusere på forretningen og ikke på teknologien.


Han fremhæver særligt den seneste generation af mobil platform fra Antenna Mobility Platform (AMP) fra Antenna Software, som ConsafeMobility har indgået et strategisk samarbejde med. "AMP åbner op for en gennemtænkt fleksibilitet, hvad angår at udveksle data mellem ERP-systemer som SAP, Dynamics NAV, Dynamics AX, Oracle etc. og mobile styresystemer. Det er på samme nemt at integrere XML, webservices, SQL o.s.v. Design og ændringer af it-løsningen sker nemt og hurtigt. Der er ikke brug for en mase tidskrævende kodning. Det er et kvantespring i udviklingen, og vi oplever stor begejstring hos kunderne, når vi præsenterer de nye muligheder for fleksibilitet", fortæller han.

Han mener, der er god grund til, at Gartner Group i 2011 har rangeret AMP blandt feltet af ”visionaries”, der er Gartner Groups bud på fremtidens løsninger inden for såkaldte Mobile Consumer Application Platforms (MCAP).


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk

Oplysninger om virksomheden: Consafe Logistics AB

Nyheden præsenteres i samarbejde med MyNewsdesk