2016-05-31

EET Europarts indgår distributionsaftale med Needit, producenten af verdens mest solgte elektroniske parkeringsskive: ParkOne

Produktbillede fra virksomheden EET Sverige AB - EET Europarts indgår distributionsaftale med Needit, producenten af verdens mest solgte elektroniske parkeringsskive: ParkOne

   

ParkOne skal fremover distribueres af EET Europarts i Norden og på udvalgte europæiske markeder.

     

Needit hedder virksomheden, som udvikler og producerer de kendte ParkOne parkeringsskiver. Virksomheden har pr. 1. juni indgået distributionsaftale med EET Europarts, gældende for Norden, Tyskland, Holland, Belgien og Italien.
   
Needit er førende inden for elektroniske parkeringsskiver på verdensplan, og har udviklet en lang række produkter, herunder den design- og funktionalitetsoptimerede ParkOne 2, klassikeren ParkOne, den økonomiske Park Lite, verdens mindste PARK MINI samt den elegante ParkOne exclusive.
     
En helt ny App, der understøtter brugen af Needits elektroniske parkeringsskiver er lanceret i Danmark. App´en har tre væsentlige funktioner: 1) At finde ledige p-pladser, 2) At finde retur til bilen via google map rute, hvis man har glemt, hvor man har parkeret, og 3) At informere om, hvornår parkeringstiden udløber (alarm). App´en, der er tilgængelig til iPhone og Android, er lanceret i Danmark, og bliver lanceret på alle øvrige markeder i uge 25.
             
"Vi glæder os over samarbejdet med Needit, og ser frem til skulle udbrede kendskabet til ParkOne i Norden og på en række udvalgte europæiske markeder," udtaler Allan Friis, Sales Director Retail, EET Europarts A/S. "ParkOne er et meget anerkendt produkt, som gennem flere år har været markedsledende på det danske marked. Vores opgave bliver nu, sammen med Needit, at sætte fokus på salget på de øvrige markeder i Norden og Europa."
     
Needits parkeringsskiver er udviklet til at undgå parkeringsbøder i parkeringszoner med tidsbegrænset parkering. De dansk designede ParkOne parkeringsskiver er godkendt af Trafikstyrelsen og øvrige nødvendige instanser på alle lokale markeder. Salget har de seneste år rundet mere end 100.000 eksemplarer pr. år.
            
"EET Europarts er Europas førende distributør inden for elektronikprodukter i en lang række kategorier. Så valget af distributør var ikke så svært. EET Europarts´ lokale tilstedeværelse med salgskontorer og dedikerede salgsressourcer i samtlige de lande, hvor Needit har valgt at afsætte ParkOne produkterne, har været udslagsgivende. Needits målsætning er at blive markedsledende på samtlige de markeder, hvor vi indtræder. For at lykkes med dette har vi brug for et eminent logistik-setup og en stærk lokal salgsorganisation med fingeren på pulsen. Alt dette får vi med EET Europarts," lyder det fra Peter Vikkelsø Skou, CEO for Needit.

     

       

Distribution

Needits produkter distribueres af EET Europarts i Norden, Tyskland, Holland, Belgien og Italien. For oplysning om forhandlere og forhandling i Danmark kan EET Europarts kontaktes på tlf. 45 82 19 19.

www.eeteuroparts.dk

   

     
Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til:
   

EET Europarts A/S
Allan Friis, Sales Director Retail
afr@eeteuroparts.dk
Tlf.: +45 45 82 19 19
     

Needit
Peter Vikkelsø Skou, CEO
pvs@needit.dk
Tlf.: +45 70 22 15 90
    
     
   

Om Needit

Needit er en virksomhed med speciale inden for udvikling og design af produkter og services til hjem og bil. Needit sætter en stor ære i at have et tæt og stærkt samarbejde med partnere og forhandlere i både ind- og udland.

Alle produkter følges til dørs med landsdækkende markedsføring, hvilket gør, at Needit sammen med partnere og forhandlere står stærkt på de markeder, hvor virksomhedens produkter afsættes.

Needit arbejder på at udbygge sit stærke produktsortiment og forventer at lancere 1-2 nye innovative produkter om året.

         

       


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk

Oplysninger om virksomheden: EET Sverige AB

Nyheden præsenteres i samarbejde med MyNewsdesk