2016-05-11

EET Europarts køber førende Pro-AV virksomhed

Produktbillede fra virksomheden EET Sverige AB - EET Europarts køber førende Pro-AV virksomhed

     

Med overtagelsen af det spanske selskab RPS Audiovisuales konsoliderer EET Europarts sin Pro-AV & Digital Signage division yderligere.

       

RPS Audiovisuales har mere end 20 års erfaring inden for Pro-AV & Digital Signage løsninger. Virksomheden har specialiseret sig i high-end AV-projektløsninger, fra projektdesign til testfase. Som en af de førende virksomheder på det spanske Pro-AV & Digital Signage marked har RPS Audiovisuales gjort en stor indsats for at udvide sin produktportefølje af eksklusive mærker, og dermed give professionelle kunder et bredere udvalg baseret på kvalitet og innovation. Virksomheden er kendt for at tilbyde fleksible og pålidelige løsninger.
   
Akkvisitionen af RPS Audiovisuales er et led i EET Europarts´ ambitiøse vækststrategi. Mere end 30 succesfulde akkvisitioner i løbet af de seneste 20 år vidner om koncernens evne til at skabe synergier i form af salg og resultater.
       
"Fra vores opkøb de seneste år har vi den erfaring og know-how, der skal til for at integrere forskellige organisationer og medarbejderteams effektivt og succesfuldt. Det er altid vores klare mål at sikre forhandlerne og kunderne en endnu bedre produktportefølje, og en endnu stærkere organisation til at understøtte deres behov. Vi fortsætter vores ekspansionsstrategi, og vi holder døren åben for nye virksomheder, der er interesseret i at blive en del af vores koncern. Vi har i øjeblikket kontakt med flere potentielle kandidater," siger John Thomas, koncerndirektør i EET Group.
     
Rodrigo Sanchez, CEO hos RPS Audiovisuales siger: "Mit team og jeg ser meget frem til at blive en del af EET Europarts. Aftalen vil styrke vores grundlæggende tilbud til forhandlere og kunder, både RPS Audiovisuales´ kunder og EET Europarts´ kunder. Det vil også lette åbningen af nye markeder og styrke EET Europarts´ lokale tilstedeværelse over hele Europa."

    
       
About RPS Audiovisuales

We make a great effort to expand our portfolio of exclusive brands, giving our customers a wider choice, based on quality and innovation. For us there are no trade barriers. We search the world''s most competitive products for our Spanish customers to offer the latest technology and designs.

   

   


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk

Oplysninger om virksomheden: EET Sverige AB

Nyheden præsenteres i samarbejde med MyNewsdesk