2014-08-25

Tidlig efterårskollektion fra Ricoh/Pentax

Produktbillede fra virksomheden Focus Nordic AB - Tidlig efterårskollektion fra Ricoh/Pentax

Ricoh lancerer en række nye produkter, der kommer til levering i løbet af de næste måneder; et nyt vejrbeskyttet zoomobjektiv til professionelle mellemformatskameraer, en ny model i Q-serien og en ny langtrækkende zoom, alle under Pentax-navnet.
Derudover kommer en specialversion af den prisbelønnede flagskibsmodel K-3.


HD Pentax-DA645 28-45mm F/4,5 ED AW SR

Et vejrbeskyttet vidvinkelobjektiv til mellemformat med billedstabilisering er en længe ventet nyhed for dem, der benytter Pentax digitale mellemformatskameraer.
Brændvidden 28-45mm modsvarer 22-35mm i 35mm formatet og er perfekt til naturfotografering.

Objektivet har indbygget billedstabilisering og en konstruktion med 17 linser i 12 grupper, heraf to asfæriske og to med ED-glas (Extra Low Dispersion).

Det er udstyret med den nyeste antirefleksbehandling, HD og Aero Bright Coating, samt en beskyttende SP-coating (Super Protect) på frontlinsen, hvilket gør det nemt at rengøre.

Dette objektiv har desuden Quick-Shift Focus-system, hvilket gør at man hurtigt skifter mellem manuelt fokus og autofokus.

Diverse filtre kan anvendes på frontlinsen, fx et cirkulært polarisationsfilter, hvilket er usædvanligt på denne type objektiv.

Pris og levering
Levering starter i september måned til følgende vejl. udsalgspris:
HD Pentax-DA645 28-45mm F/4,5 ED AW SR, DKK 80.000,-


Pentax Q-S1

En ny model i Pentax Q-serien, som erstatter den tidligere Q-7 model. Kameraet er en opdateret version af den tidligere model, både når det gælder ydeevne og udseende. Præcis som tidligere modeller kommer Q-S1 i mange forskellige farvekombinationer ud over standardfarverne.

Standardfarverne er sort, hvid, grå og guld. De kan fås som løst kamerahus, i kit med 5-15mm (modsvarer 27,5-83mm i 35mm formatet) og i dobbeltkit med 5-15mm + 15-45mm (modsvarer 83-249mm i 35mm formatet).


Pris og levering
Levering starter i september måned til følgende vejl. udsalgspriser:

Pentax Q-S1, kamerahus, DKK 2.699,-
Pentax Q-S1, kit med 5-15mm, DKK 3.499,-
Pentax Q-S1, dobbeltkit med 5-15mm + 15-45mm, DKK 4.299,-


Pentax XG-1

Er et såkaldt bridge-kamera, med lang zoom, og som minder om et systemkamera, dog uden muligheden for at skifte objektiv. Dette er et kamera for dem, som ønsker rigtig gode billeder, men som ikke vil bære rundt på tungt udstyr.

Kameraet har bl.a. 52x optisk zoom, 4,3-223,6mm (modsvarer 24-1248mm i 35mm formatet), 16 megapixel, billedstabilisering, 3” LCD-skærm, Fuld HD-video, makro ned til 1 cm fra frontlinsen.

Pris og levering
Kameraet kan leveres fra august måned til følgende vejl. udsalgspris:

Pentax XG-1, DKK 2.499,-


Pentax K-3 Prestige Limited Edition

Den meget prisbelønnede K-3 kommer i et anderledes look i ”Gunmetal Grey”, og kamerahuset leveres med batterigreb, to batterier, samt en specialdesignet kamerarem.
Denne version kommer kun i et meget begrænset oplag.


Pris og levering
Kameraet leveres i september måned til følgende vejl. udsalgspris:

Pentax K-3 Prestige Limited Edition, DKK 9.999,-



Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk

Oplysninger om virksomheden: Focus Nordic AB

Nyheden præsenteres i samarbejde med MyNewsdesk