2014-08-12

Knomad - mappen der holder styr på smartphone og tablet...og alt det andet....

Produktbillede fra virksomheden EET Sverige AB - Knomad - mappen der holder styr på smartphone og tablet...og alt det andet....

  

Den nye Knomad Portable Organiser har plads til både tablet og smartphone, og til alt det andet du også har brug for at have med dig.

 

Et liv på farten anno 2014 er utænkeligt uden teknologi. Med smartphone, tablets og laptops holder vi os opdateret 24/7. Også når vi er on-the-go. Verden er fyldt med digitale nomader, der konstant er på farten, men alligevel altid er forbundet med omverdenen; via email til kontoret, via Skype til familien, via Facebook til venner - eller via Twitter til resten af verden.

Engelske Knomo, der er kendt for sine enestående tasker, omslag og etuier, udviklet specielt til smartphone, tablets og laptops - designed for life on-the-go - har netop lanceret den geniale Knomad Portable Organiser.

Knomad Portable Organiser er en lille mappe (et omslag) til opbevaring og transport af tablet og smartphone. Knomad rummer desuden plads til øvrige nødvendigheder, som f.eks. kreditkort, pas, pen, ladekabler mv. I Knomad er alt forsvarligt placeret i passende rum og lommer - sikkert og samlet på ét sted.

Knomad Portable Organiser er lavet i lækker og slidstærk bomuldskanvas, genialt indrettet, så der er plads til det hele.

Knomad Portable Organiser findes i to forskellige størrelser (til hhv. tablets op til 8" og tablets op til 10") , og i flere forskellige farver. Desuden kan Knomad fås med et eksklusivt, Knomo-branded CasePower slim-line batteri (5000mA), så tablet og smartphone kan oplades på turen.

  
 

Om Knomad Portable Organiser:

  • Praktisk folde-ud design 
  • Fremstillet i slidstærk light-coated bomuldskanvas med messingbeslag og -knapper samt læderbesætninger
  • Stødabsorberende lomme til tablet (hhv. op 8" eller op til 10")
  • Foldelukning; Knomad har en dobbelt foldelukning, der sikrer fuld beskyttelse af indholdet under transport (on-the-go)
  • Dedikerede områder, lommer og holdere til; batteri, smartphone, kreditkort og pas samt elastikholdere til kabler og skriveredskaber mv.
  • Fås med eller uden eksklusivt, Knomo-branded CasePower slim-line batteri (kapacitet på 5000mAh, svarende til 2,5 x iPhone 5S opladning), inkl. ladekabel til iPhone 5 (lightning) & mikro-USB kabel Inkl.
  • Inkl. My Knomo ID

 

Distribution:

Knomo produkter distribueres i Danmark af EET Europarts A/S. www.eeteuroparts.dk

 
 

Modeller og priser:


Knomad Portable Organiser, Mini
Har plads til tablets op til 8", fås i farverne Oliven, Blå, Sort og Sand   

Vejledende udsalgspris uden batteri kr. 399,-

(inkl. CasePower batteri kr. 1.099,-)


Knomad Portable Organiser, Air / 10" - lanceres i løbet af august

Har plads til iPad Air eller andre tablets op til 10", fås i farverne Sort og Sand

Vejledende udsalgspris uden batteri kr. 499,-

(inkl. CasePower batteri kr. 1.199,-)

  

Knomad lanceres i løbet af efteråret 2014 også i forskellige lædervarianter.
 


Forhandlere:


Knomo produkter forhandles af bl.a. af Humac og ATEA.

Øvrige forhandlere oplyses hos EET Europarts på tlf. 45 82 19 19.


Se flere KNOMO produkter her


Knomad på Knomo web site



Om KNOMO:

Knomo er en fashionabel London designer-virksomhed etableret i 2004. Knomo´s designere arbejder passioneret på at skabe attraktive og praktiske accessories til mobile devices, med gennemtænkt funktionalitet og elegant design. Knomo bruger kun de bedste materialer, al forarbejdning er af høj kvalitet, og enhver stikning, designdetalje og funktion er velovervejet. Knomo´s ambition er at designe tasker, som folk elsker at gå med. Knomo (sammensat af ordene ‘knowledge’ and ‘mobility’) er vokset succesfuldt gennem næsten 10 år, og i 2013 har virksomheden re-lanceret sit brand med helt nye herre- og damekollektioner. Alt er lanceret med et nyt brand logo symboliseret ved en ‘ræv’, kendetegnet ved intelligens og ekspertise - de to ting, som bedst afspejler Knomo brandets identitet.


My KNOMO ID:

Det unikke My Knomo ID "If lost" nummer, som findes indvendigt i Knomo´s produkter fungerer, når det registreres på www.knomo.com som en identifikationskode hvis produktet mistes. Findes produktet, kan ejeren identificeres via koden, og Knomo sørger for at produktet omkostningsfrit returneres til ejeren.

 
 
 


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk

Oplysninger om virksomheden: EET Sverige AB

Nyheden præsenteres i samarbejde med MyNewsdesk