2006-09-27

Farnell InOne underskriver ny europæisk distributionsaftale med Omron

Elektronikdistributøren Farnell InOne har netop underskrevet en ny europæisk distributionsaftale med Omron Electronics Limited, der er ledende inden for industriel automation. Det strategiske samarbejde tilføjer Omrons seneste industrielle automationskomponenter til Farnell InOne’s allerede brede produktsortiment, og giver dermed Omron mulighed for at nå ud til deres kunder via en mere lokal indgangsvinkel i hele Europa.

Farnell InOne vil fremover arbejde tæt sammen med den markedsledende industrielle automationsproducent Omron, og som autoriseret Omron distributør introducere nye produkter inden for sensorer, relæer, strømforsyning, industriel kontrol og sikkerhed. Kunderne vil både få glæde af en nem adgang til den forbedrede produkt-portefølje via Farnell InOne’s hjemmeside www.farnellinone.dk, samt de mange unikke supportfunktioner, som f.eks. en gratis konvertering af styklister til RoHS kompatible produkter.

John Hickles, European Account Manager for Farnell InOne hos Omron, siger: “Farnell InOne er en strategisk vigtig samarbejdspartner for Omron, og de vil hjælpe os til at videreudvikle vores forsyningskæde i Europa. Aftalen viser hvor engagerede både Farnell InOne og Omron er i dette samarbejde .”

David Beck, Supplier Account Manager for Omron hos Farnell InOne, tilføjer: “Både Omron og Farnell InOne er fokuserede på at identificere markedets og kundernes behov. Den nye aftale vil give Farnell InOne mulighed for at fokusere på at udvikle det rigtige produktmiks til de vigtige markeder i Europa med fuld støtte fra Omron."

Oplysninger om virksomheden: Farnell Danmark A/S