2013-11-18

EcoVadis tildeler Toyota ”Gold Level” for de resultater, virksomheden har opnået inden for bæredygtighed

Produktbillede fra virksomheden Toyota Material Handling Sweden AB - EcoVadis tildeler Toyota ”Gold Level” for de resultater, virksomheden har opnået inden for bæredygtighed

I dag er mange af Toyotas kunder globalt førende inden for bæredygtighed, og de har sat sig ambitiøse mål, såsom halvering af CO2-udslippet eller ”nul ulykker” på arbejdspladsen. Som et svar på kundernes øgede krav om at kunne dokumentere ansvarlighed over for samfundet, økonomien og miljøet har Toyota leveret data vedrørende bæredygtighed til EcoVadis for at få en bedømmelse. 

EcoVadis er en betroet og velrenommeret organisation, der hjælper kunder med at overvåge bæredygtigheds-profilen hos deres leverandører på tværs af 150 brancher i 95 lande, og med at give et grundlag for at vælge ansvarlige samarbejdspartnere. TMHE opnår gode resultater i de fire bedømmelses-kategorier, som kan ses på EcoVadis’s resultatliste for materialehåndteringsbranchen: Miljø, arbejdspraksis, fair forretningsmetoder samt leverandører.

TMHEs engagement i bæredygtig fremstilling og fortsat forbedring (Kaizen) kan spores tilbage til moderselskabet, Toyota Industries Corporation (TICO). TICO udgav sin første Environmental Action Plan i 1993 og sin første Environmental Report i 1994, og har været førende inden for bæredygtighed i materialehåndteringsbranchen lige siden. 

“At EcoVadis tildeler TMHE i guld viser vores engagement inden for bæredygtig udvikling og vores ambition om at bidrage til samfundet og til det miljø, vi arbejder i. Denne udmærkelse fra en uvildig organisation er en belønning til vores medarbejdere, der hver dag arbejder på at gøre TMHEs produkter og tjenester mere bæredygtige. Den viser vores kunder, at vi arbejder lige så målrettet med emnet, som de gør" udtaler Tom Schalenbourg, Director Sustainable Development hos Toyota Material Handling Europe.

TMHE har netop udgivet sin Sustainability Report.




Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk

Oplysninger om virksomheden: Toyota Material Handling Sweden AB

Nyheden præsenteres i samarbejde med MyNewsdesk