2013-09-04

EET Europarts bliver nordisk distributør af SafeHome overvågnings- og sikkerhedsudstyr

Produktbillede fra virksomheden EET Sverige AB - EET Europarts bliver nordisk distributør af SafeHome overvågnings- og sikkerhedsudstyr

 
EET Europarts er Europas største distributør af videoovervågningsudstyr. Med den nye nordiske SafeHome distributionsaftale udvides produktprogrammet yderligere inden for alarm-, sikkerheds- og overvågningsløsninger med en række produkter - specielt målrettet og udviklet til konsumentmarkedet og mindre erhvervsvirksomheder.


Indbrudstyvene vender blikket mod private hjem
For 10 år siden var der i Danmark halvanden gang så mange indbrud i virksomheder (banker, forretninger mv.), som i private hjem. I dag er billedet det stik modsatte, med næsten dobbelt så mange indbrud i private hjem som i virksomheder*.
En væsentlig årsag er, at virksomhederne sikrer sig mod indbrud med installation af overvågning, sikkerhedsudstyr og alarmer. Udbredelsen af pengeløse bankfilialer, Dankort og kreditkort er naturligvis også en medvirkende årsag, da de ”kontantløse" banker og butikker bliver uinteressante for indbrudstyvene. Derfor retter disse i stedet interessen mod private hjem, hvor mindre end 10 % af husstandene er udstyret med en alarm, og under 1 % har installeret overvågningsudstyr*. Indbrudstyvene har således et stort potentiale blandt usikrede privatboliger, som de kan få nem adgang til.

SafeHome er enkle, fleksible og individuelt tilpassede sikringsløsninger
SafeHome tilbyder et prisstærkt koncept med et bredt sortiment af alarmer, overvågningsprodukter og attrap-kameraer, der kan sammensættes og dimensioneres individuelt og efter behov til komplette elektroniske sikringløsninger. Se eksempel på alarmkit.
Med SafeHome er det muligt at sammensætte enkle og prisbillige løsninger til private boliger, kontorer og mindre virksomheder - men også til personer, der ønsker at sikre sig selv eller pårørende med f.eks. overfaldsalarmer. Sommerhuse og fritidsbåde kan ligeledes nemt sikres med SafeHomes fleksible løsninger - der også omfatter live-overvågning via app´s til mobiltelefonen. 

"Sikringsprodukter til konsumentmarkedet skal være ukomplicerede at købe, installere og anvende - og så skal prisniveauet være rimeligt. Med SafeHome sikringskoncept kan vi tilbyde vores forhandlere et enestående og meget konkurrencedygtigt sortiment af sikringsprodukter, der er både effektive, skalérbare for kunderne, et perfekt alternativ til dyre abonnementsløsninger - og som er ekstremt nemme at installere, programmere og betjene. Alle SafeHome produkter præsenteres på udsalgsstederne overskueligt, og med en unik og intuitiv konfigurationsoversigt, så det er nemt at finde ud af, hvilke produkter der skal anvendes, for at få den ønskede sikringssløsning", siger Business Development Manager Allan Friis fra EET Europarts. "SafeHome er ganske enkelt et genialt koncept inden for sikringsløsninger til især private og mindre erhvervsdrivende."


Se SafeHome produkter her!

EET Europarts oplyser nærmeste forhandler på telefon 45 82 19 19.


(*) Kilde: Sikkerhedsbranchen



Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk

Oplysninger om virksomheden: EET Sverige AB

Nyheden præsenteres i samarbejde med MyNewsdesk