2013-10-24

13" Macbook Air Envelope er en lækker nyhed fra Knomo

Produktbillede fra virksomheden EET Sverige AB - 13" Macbook Air Envelope er en lækker nyhed fra Knomo

 

Knomo, det fashionable London-brand, der designer high-end accessories til mobile devices, lancerer nu en elegant 13" læder kuverttaske til Macbook Air.


Den elegante læder kuverttaske er designet så den passer perfekt til Macbook Air. I et enkelt og strømlinet look fås Macbook Air Envelope i fire varianter, henholdsvis sort læder, brun læder, sort lak og rød lak. Blød indvendig polstring beskytter Macbook Air mod stød og skrammer, og kuverttasken passer snildt ned i en større taske.

 
Features

  • Skræddersyet til 13" MacBook Air
  • Ægte læder med blød indvendig foring
  • Med lukke-flap og snap-lock
  • Mulighed for registrering med Knomo ID tracking system på www.knomo.com

Størrelse
  • 13"
  • Udvendige mål: 23 x 33 x 3 cm
 

Vejledende udsalgspris for 13" Macbook Air Envelope er kr. 749,-


Forhandlere:

Knomo 13" Macbook Air Envelope forhandles af Humac butikker over hele landet.

Øvrige forhandlere oplyses hos EET Europarts på telefon 45 82 19 19. 


Se flere KNOMO produkter her.

  
   

Om KNOMO:
Knomo er en fashionabel London designer-virksomhed etableret i 2004. Knomo´s designere arbejder passioneret på at skabe attraktive og praktiske accessories til mobile devices, med gennemtænkt funktionalitet og elegant design. Knomo bruger kun de bedste materialer, al forarbejdning er af høj kvalitet, og enhver stikning, designdetalje og funktion er velovervejet. Knomo´s ambition er at designe tasker, som folk elsker at gå med.
Knomo (sammensat af ordene ‘knowledge’ and ‘mobility’) er vokset succesfuldt gennem næsten 10 år, og i 2013 har virksomheden re-lanceret sit brand med helt nye herre- og damekollektioner. Alt er lanceret med et nyt brand logo symboliseret ved en ‘ræv’, kendetegnet ved intelligens og ekspertise - de to ting, som bedst afspejler Knomo brandets identitet.
 
 
My KNOMO ID:

Det unikke Myknomo ID "If lost" nummer, som findes indvendigt i Knomo´s produkter fungerer, når det registreres på www.knomo.com, som en identifikationskode hvis produktet mistes. Findes produktet, kan ejeren identificeres via koden, og Knomo sørger for at produktet omkostningsfrit returneres til ejeren.


 

 


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk

Oplysninger om virksomheden: EET Sverige AB

Nyheden præsenteres i samarbejde med MyNewsdesk