2012-12-05

Toyota får “Quiet Mark” mærkning for sit stille materialehåndteringsudstyr

Produktbillede fra virksomheden Toyota Material Handling Sweden AB - Toyota får “Quiet Mark” mærkning for sit stille materialehåndteringsudstyr

BT Lifter Silent håndløftevogne og BT Levio Silent palletruck er nu mærket med ’Quiet Mark’ – en mærkning, der gives af Noise Abatement Society, for produkter, der er støjsvage og bæredygtige.

To af Toyota Material Handlings lagertruck har modtaget Quiet Mark anerkendelsen, som viser, at de er blandt verdens mest støjsvage, og dermed miljøbevidste produkter. Quiet Mark initiativet sigter mod at reducere støjgenerne fra forskellige apparater og at tilskynde globale virksomheder til at udvikle støjsvage produkter, med henblik på at forbedre menneskers livskvalitet.

BT Lifter Silent er stille og kraftfuld. Den er bygget op med gummibelagt styrehjul i en særdeles høj kvalitet, samt Powerthane bogie hjul og rammer belagt med stødabsorberende materiale, der reducerer støj fra vibrationer, samt justerbare gummidutter.

En BT Lifter Silent håndløftevogn kommer på intet tidspunkt op på et støjniveau, der overstiger 60 decibel – svarende til en samtale i normalt stemmeleje – og overholder alle Toyotas standarder inden for kompromisløs kvalitet, brugervenlighed, ergonomi og robusthed. Samtidigt er denne manuelle palleløfter særdeles nem at vedligeholde. BT Lifter Silent støjer 20 % mindre end en tilsvarende standard palleløfter, og er derfor det helt rigtige valg, hvis støj skal undgås. Herudover leveres den med en unik ”livstidsgaranti” (99 år reklamationsret) på gaffelrammen og fem års reklamationsret på såvel pumpe som trækstang.

Toyotas BT Levio Silent palletruck er også blevet belønnet med en Quiet Mark, for truckens indbyggede og bæredygtige dele. Denne batteridrevne palleløfter har samme kvalitetsniveau som Toyotas standard palletruck, men har herudover et unikt løftesystem, forbedrede tolerancer og bløde hjul i en meget høj kvalitet, der gør den mere "stille", i brug. Endvidere er vibrations- og lyddæmpende materiale blevet strategisk placeret i truckens chassis.

Både BT Lifter Silent og BT Levio Silent er fremragende til materialehåndtering, og er ideelle valg, hvis der skal leveres varer uden for normale åbningstider samt i beboelsesområder. Med disse er det muligt både at aflæsse og læsse varer, uden gene for kunder, medarbejdere og personer, der befinder sig eller bor omkring butikker og lagre.

Noise Abatement Society og Quiet Mark
Noise Abatement Societys formål er at øge bevidstheden om, og finde løsninger på, støjforurening og forurenende stoffer i forbindelse med løsning af støjproblemer, for eksempel lys forstyrrelse og luftforurening. Quiet Mark, der indgår i det international øko-belønningsprogram, gives til produkter, hvis design er fremragende inden for støjbekæmpelse. Mærkningen, der sker i samarbejde med Association of Noise’s konsulenter, gives til virksomheder – uanset, hvor de er placeret i verden – der kan bidrage med de mest stille produkter på markedet. 

"Vi er stolte af, at have opnået denne mærkning på to af vores truck, og vi vil også fremover investere i at kunne levere højkvalitetsprodukter, der gavner både samfundet og miljøet fortæller Niclas Sternerup, direktør for Product Management, Toyota Material Handling Europe.

Spørgsmål vedr. Silent produkter: Produktchef Peter Brun Telefon 41 91 80 51


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk

Oplysninger om virksomheden: Toyota Material Handling Sweden AB

Nyheden præsenteres i samarbejde med MyNewsdesk