2009-12-22

Farnell belønnet af Ohmite for salgsindsats

Produktbillede fra virksomheden Farnell Danmark A/S - Farnell belønnet af Ohmite for salgsindsats

Farnell har modtaget en prestigefyldt prisbelønning fra Ohmite, der fremstiller effektmodstande. Farnell modtager den såkaldte “President’s Elite Award for Sales Excellence” første gang, virksomheden har kunnet komme i betragtning til denne belønning som en anerkendelse af Farnells indsats over en to-års periode.

Farnell har med sit globale dækning samt lokale websites og support været i stand til at fungere som en ideel partner i Ohmites anstrengelser for at opbygge et ry som en internationalt anerkendt virksomhed. Farnell tilbyder for tiden mere end 3000 Ohmite komponenter og arbejder løbende på at tilføje endnu flere. Med et program, der omfatter overflademonterede typer, trådviklede-, kul- og keramiske-, metalfilm- og tykfilmsmodstande, har Ohmite produkter, som imødekommer behovene inden for applikationer fra en lang række markedssegmenter.

“Vi er stolte af at repræsentere Ohmite, som har et veletableret navn som markedsledende inden for effektmodstande”, siger Fraser Mackay, der er indkøbschef hos Farnell, og som fortsætter: “Farnell kan tilsvarende fejre 70 år i branchen, og virksomheden har etableret sig som innovationsfirma inden for distributionssektoren. Sammen med Ohmite har vi på kort tid dokumenteret resultater, som netop bliver anerkendt gennem prisen fra Ohmite. Vi ser frem til i fremtiden at styrke vort makkerskab med Ohmite.”

Greg Pace, vicedirektør for salg og marketing hos Ohmite, siger: “Hos Ohmite er vi yderst selektive i valget af distributionskanaler. Da vi havde behov for at finde en broadline-samarbejdspartner i Europa, udvalgte vi Farnell som partner. Vi har nu etableret et succesfuldt, globalt partnerskab, som sammen med os arbejder mod en suveræn global vækst.”

Oplysninger om virksomheden: Farnell Danmark A/S