2009-11-19

RS tilføjer mere end 1.100 komponeter fra Microchip til sortimentet

Produktbillede fra virksomheden RS Components Danmark - Dækker XLP™ PIC micros

Det udvidede sortiment dækker XLP™ PIC micros og en udvidet serie af udviklingssæt

RS Components, førende distributør af elektronikkomponenter, elektromekaniske og industristrielle produkter, har tilføjet over 1.100 nye komponenter til udvalget af produkter fra Microchip Technology, en førende leverandør af mikrokontrollere og analoge halvledere. Det udvidede udvalg betyder, at RS nu har de mest up-to-date mikrocontrollere og udviklingssæt fra Microchip til levering direkte fra lager til design-ingeniører.

De nye produkter i RS’ sortiment omfatter Microchip’s PIC® Microcontroller nanoWatt XLP familien, som tilbyder nye industri-standarder med den laveste standby-strøm. XLP teknologien tilbyder design-ingeniører en rigtig god og kompatibel lav-effekts migration path, der omfatter on-chip perifere enheder til USB og mTouch™.

Funktionerne i PIC® MCUs med nanoWatt XLP teknologi omfatter standby strømme ned til 20 nA, real-time clock strømme ned til 500 nA og watchdog timer strømme ned til 400 nA, hvilket gør serien ideel til alle batteri-drevne eller strømbegrænsede applikationer. Microchip har integreret alle 3 funktioner i deres 8-bit og 16-bit XLS serie, hvilket giver større frihed til designere, som har brug for at få produkter til at køre i længere tid ved et lavere batteristrømforbrug.

Til support for PIC® MCUs med nanoWatt XLP technology er der 3 nye PIMS (Plug in Modules) som passer ind i Microchip’s eksisterende 8-bit / 16-bit udviklingsprintkort. RS har også i høj grad udvidet sortimentet af Microchip udviklingssæt og tilbehør til levering direkte fra lager til support af design-ingeniører i forbindelse med deres udvikling af PIC® MCU baserede løsninger.

Mitch Little – VP for Worldwide Sales & Applications hos Microchip siger, at “Microchip er særdeles tilfredse med de investeringer, som RS har foretaget. Med den nye serie af nanoWatt XLP PIC® mikrocontrollere og et udvidet sortiment af udviklingssæt, giver udvalget af Microchip produkter hos RS design-ingeniører mulighed for at finde de produkter, de skal bruge fra en førende distributør på markedet.”

Chris Page, General Manager for Electronics hos RS konstaterer: “RS har arbejdet tæt sammen med Microchip for at få de nyeste teknologier med i vores udvalg og skabe det nyeste sortiment af Microchip produkter, der kan fås. Da produkterne kan leveres i fleksible antal i produktionsforpakning har RS alle de emner, som design-ingeniører har brug for, når de anvender Microchip technology til udvikling, fremstilling af prototyper og små produktionsserier.”

Hele sortimentet af Microchip produkter findes online på www.rsonline.dk komplet med tekniske data, produkt-egenskaber og application notes for let og præcist produktvalg.

Oplysninger om virksomheden: RS Components Danmark