2007-12-12

Avery Dennison Graphics and Reflective Products udnævner Jelle Kroes til administrerende direktør

Produktbillede fra virksomheden Avery Dennison Sverige AB - Jelle Kroes

Avery Dennison har udnævnt Jelle Kroes til administrerende direktør for Avery Graphics and Reflective Products Europe, med sæde i Hazerswoude, Holland, som rapporterer direkte til global vicekoncernchef og administrerende direktør Helen M. Sauders.

Jelle Kroes vil være ansvarlig for denne succesrige og ekspanderende europæiske forretning, der er centreret omkring den omfattende portefølje af Avery Graphics underlag til digitalt tryk i stort format, computerudskæring af skilte, serigrafi og Fasson- og Crack-Back Plus-mærkerne inden for selvklæbende produkter til litografisk arktryk.

Fornyelse og partnerskab
Med fokus på at skabe kundepartnerskab på alle niveauer vil Jelle Kroes indføre og styre vækststrategier i Avery Dennisons grafiske forretning i Europa ved at øge udvalget af produkter og serviceydelser og ved at udvikle innovative løsninger for at opfylde slutbrugerens behov.

Jelle Kroes har haft en fornem karriere hos Avery Dennison Corporation og forfremmes til sin nye post fra stillingen som Marketing Director for Avery Graphics and Reflectice Products. Som Business Director for Avery Dennison Specialty Tapes Division medtog han virksomhedens Leadership Excellence Award for Growth Strategy and Execution. Han har også beklædt posterne som Business Director for forbrugerprodukter i Specialty Tapes Division, Avery Dennison Converting i Utrecht, Holland, og som Business Unit Manager for enheden VIP Labels and Tags i München, Tyskland.

Oplysninger om virksomheden: Avery Dennison Sverige AB