2006-11-06

Farnell InOne’s nye katalog giver et billede af den seneste RoHS teknologi

RoHS er med det nye katalog blevet gjort let tilgængeligt, med en tydelig oversigt over undtagelser samt de seneste produkter

RoHS dominerer stadig markedet for elektronik, og det nye katalog fra elektronikdistributøren Farnell InOne lander hos kunderne i starten af november. Kataloget giver designingeniøren et hurtigt indblik i de nyeste RoHS teknologier i industrien.

Det nye katalog, som trykkes på miljøvenligt papir, er lavet for at holde designingeniører informeret om det voksende sortiment af produkter i overensstemmelse med RoHS, og indeholder spændende nye teknologier inden for transistorer, loddeudstyr, kondensatorer, strømforsyning og diskrete halvledere.

Derudover er der også indføjet opdateringer omkring direktivet, såsom information om undtagelser, herunder de nyeste kategorier 9 og 9 der dækker over medicinsk udstyr. Alt sammen noget der vil gøre livet nemmere for designingeniører, når de skal forholde sig til direktivet i deres design.

Gary Nevison, Leder af product market strategy, Europa og Asien-Pacific hos Farnell InOne kommenterer: “Vores nye katalog er, som altid, blevet sammensat med henblik på designingeniørens behov. Resultatet er et brugervenligt værktøj som giver et godt overblik over de nye produkter i overensstemmelse med RoHS, uden at der er spildt plads på unødig information.

“Kunderne kan også online finde RoHS produkter på få sekunder og hvis der skulle opstå spørgsmål om produkterne, kan vores salgsafdeling være behjælpelig. Vi giver vores kunder mulighed for at søge og finde de produkter der passer dem bedst, og vores mange støttefunktioner gør os til det første sted enhver bør henvende sig for RoHS produkter og -information.”

Oplysninger om virksomheden: Farnell Danmark A/S