2006-10-31

Penny+Giles’ kontaktfrie lineære positionstransducere kan nu leveres med PWM option til digital signaloverføring

Produktbillede fra virksomheden Beatronic Supply ApS - ICT080 og ICT100

Penny+Giles kan nu levere sine ICT080 og ICT100 serier af kontaktfrie lineære positionstransducere, der er designet til indbygning i hydrauliske og pneumatiske aktuatorer, med en ny PWM option med digitalt output, som giver en langt mere robust og mindre støjfølsom signaloverføring end traditionelle analoge spændingssignaler.

Penny+Giles har lanceret en ny omkostningseffektiv pulsbredde modulations (PWM) option med digitalt outputsignal til firmaets robuste ICT080 og ICT100 serier af kontaktfrie lineære positionstransducere, der er designet til indbygning i hydrauliske og pneumatiske aktuatorer.

PWM-modulatoren producerer et TTL-niveau kompatibelt digitalt signal med en duty-cycle, der er proportional med ICT transducerens position. Det digitale outputsignal giver en langt mere robust og mindre støjfølsom signaloverføring end de traditionelle analoge spændings- og strømsignaler og kan let omsættes til en digital værdi af de fleste mikrocontrollere og eliminerer samtidig behovet for de dyre højopløsnings A/D-konvertere. PWM-modulatoren har endvidere fire forskellige selekterbare outputfrekvenser på henholdsvis 100 Hz, 130 Hz, 310 Hz eller 1 kHz, så brugeren kan vælge det bedste kompromis mellem digital opløsning og signalopsamlingshastighed til den aktuelle applikation.

ICT080 og ICT100 serierne, der blev lanceret på markedet sidste år, er langtidsholdbare og vedligeholdelsesfrie højpræcisions lineære positionstransducere, der kombinerer de bedste egenskaber ved LVDT’ere (Linear Variable Displacement Transducer) og potentiometerbaserede positionssensorer i en robust, kontaktfri og højpålidelig transducer, som er indkapslet i et solidt rustfrit stålhus.

ICT080 serien har en husdiameter på blot 8 mm og leveres i forskellige aktuator-slaglængder fra 25 mm til 1.000 mm, mens ICT100 serien med en husdiameter på 10,1 mm fås i aktuator-slaglængder fra 25 mm til 2.000 mm. ICT positionstransducerne har en linearitet, der er bedre end ±0,25%, og er designet til at arbejde ved temperaturer fra -20C til +200C og et arbejdtryk på op til 670 bar. Der kan endvidere vælges mellem intern- og gevind monteringskonfigurationer.

ICT positionstransducerne er alle CE-godkendt og leveres med et separat signaltilpasningsmodul, benævnt EICT, der er indkapslet i et robust IP66 specificeret hus, som kan anbringes i en afstand på op til 10 meter fra transduceren for at beskytte elektronikken mod de barske miljøer i hårde, højtydende industrielle og mobile applikationer som f.eks. i styrepositionsaktuatorer og hydro-pneumatiske ophængningssystemer. ICT transducerne leveres som standard med et EICT signaltilpasningsmodul, der leverer et analogt positionssignal, som er proportionalt med cylinderstangens position.

Oplysninger om virksomheden: Beatronic Supply ApS