2009-11-06

Farnell lancerer et eksklusivt “e-Sample” program med TT electronics Welwyn Components

Produktbillede fra virksomheden Farnell Danmark A/S - Farnell lancerer et eksklusivt “e-Sample” program

Farnell lancerer et eksklusivt ”e-Sample” program sammen med TT electronics Welwyn Components. Programmet medfører, at kunder, som besøger Welwyns website for at bestille vareprøver, vil blive ført direkte videre til produktsiden på Farnells locale website. Her kan kunderne hurtigt og enkelt bestille de ønskede samples til levering næste dag (overalt i Europa).

Den nye aftale vil spare tid for designingeniører, som arbejder under konstant hårdere tidspres. Og dermed vil produktet hurtigere kunne introduceres på markedet. Farnell lagerfører for tiden mere end 4.000 TT electronics Welwyn Components produkter og har igennem ti år arbejdet tæt sammen med denne toneangivende producent af passive komponenter.

Det nye ”e-Sample” program styrker Farnell online-udbud yderligere. Kunderne har nu adgang til mere end 480.000 lagerførte produkter fra mere end 3.500 af elektronikindustriens førende brands, hvortil kommer en række innovative teknologier fra en række nicheproducenter.

Det store udbud af produkter kombineret med initiativer som i-Buy e-Procurement værktøjer, eQuotes og TechCast online produkttræning har hjulpet Farnell til at opnå en position, hvor virksomheden på europæisk niveau gennemfører mere end 50 procent af sine transaktioner gennem e-commerce kanaler. Den lette adgang til online datablade og professionel teknisk assistance giver designere den support, de har brug for, uanset hvor de befinder sig i verden.

“Partnerskabet med førende virksomheder som TT electronics Welwyn Components og det nævnte sampling-initiativ er af væsentlig betydning for vores store kundegruppe af designingeniører. Med et stigende pres for at markedsføre nye produkter hurtigst muligt – og gerne med den højest mulige konkurrenceevne, så er initiativer, der støtter en mere effektiv brug af tidsressourcerne og hurtig adgang til samples særdeles velkomne”, siger Mike Buffam, direktør for leverandør- og produkt management hos Farnell.

“E-sample programmet, som vi har indført, repræsenterer et betydeligt fremskridt for vor virksomhed. Det vil gøre os i stand til fuldt at udnytte den betydelige supply chain, det logistiske know-how og systemerne hos Farnell der vil lette designprocessen for brugere af vore førende produkter, tilføjer Ian Ford, salgsdirektør for Storbritannien og Norden hos TT electronics.

Yderligere information om TT electronics Welwyn Components produkter kan også ses på element14 (www.element-14.com) – Farnells teknologiportal og netværk for designingeniører.

Oplysninger om virksomheden: Farnell Danmark A/S