2011-03-03

Farnells produktportefølje får et pift med 800 nye analoge produkter fra Microchip Technology

Produktbillede fra virksomheden Farnell Danmark A/S - 800 nye analoge produkter fra Microchip Technology

Største lagerførte program i Europa giver kunderne adgang til teknisk support døgnet rundt samt dag-til-dag levering

Farnell, den førende multikanal distributør, har tilføjet 800 nye analoge produkter fra Microchip Technology til sin portefølje, hvad der gør Farnell til den europæiske distributør, der lagerfører det største program af nye produkter i Europa.

Kunderne har nu adgangs til det bredeste udbud af analoge komponenter, hvilket omfatter low-power op amps, lavvolt boost-regulatorer og delta-sigma A/D-konvertere.

Analoge bliver typisk brugt som forbindelse mellem den digitale verden og virkeligheden, der jo er analog. Produkterne omfatter power management som switchende spændingskonvertere og lineære regulatorer, overvågnings- IC’er og mixed-signal produkter, forstærkere, data-konvertere, sensorer og digitale potentiometre.

Gennem sine førende websites med funktioner som Live Chat og let tilgængelige datablade kan Farnell supportere sine kunder inden for elektronikdesign med information og ideer, der hjælper kunderne til at vælge de optimale komponenter til deres nye designs. E-fællesskabet, element14, der er et online sted til videnudveksling, er endnu en enestående ressource. Få mere information om Microchips analoge program ved at klikke her

“Ved at være den første distributør med det største udbud af lagerførte komponenter fra Microchip beviser vi, hvilken styrke, der er i såvel Farnell som element14 som førende teknologiudbydere i elektroniksektoren. Ved at arbejde sammen med os kan designere fra hele verden være sikre på, at de får adgang til de allernyeste teknologier fra de førende leverandører”, siger Richard Curtin, chef for Farnell Europes Head division for halvledere, passive og optiske (SEPO) produkter & leverandør-management.

“Microchip har oplevet en betydelig vækst i sine analoge og interface-produktdivisioner i løbet af de seneste år. Farnells evner inden for marketing vil sammen med en øget analog portefølje hjælpe til at generere og supportere mange nye designs,” tilføjer Mike McGlade, salgschef hos Microchip.

Oplysninger om virksomheden: Farnell Danmark A/S