Nordicnet – Sammenlign leverandører i Norden

Nordicnet er en af de førende webtjenester inden for nordisk erhvervsinformation. Tjenesten retter sig først og fremmest mod virksomhedernes beslutningstagere så som indkøbere, administrerende direktører, marketingchefer, forretnings- og produktudviklere samt teknikere og konstruktører.

Nordicnet indeholder 215.186 nordiske virksomheder og oplysningerne opdateres dagligt for at vores besøgende altid skal ha adgang til aktuelle data. Virksomhedsoplysningerne er indhentet direkte fra virksomhederne samt fra vores samarbejdspartner Creditsafe.

Annoncér, der virksomhederne søger

En markedsundersøgelse* viser, at omkring 40 % af de besøgende har truffet en forretningsbeslutning på grundlag af oplysninger fra Nordicnet. Avancerede søgefunktioner og detaljerede virksomhedsoplysninger gør Nordicnet til et præcist værktøj. Hvis du vælger at annoncere på Nordicnet, når du din målgruppe og dine kommende kunder der, hvor købebeslutningerne træffes.

* Undersøgelsen er lavet af Web Service Award

Bliv Accesskunde og få detaljerede oplysninger om nordiske virksomheder

Køb en Access til Nordicnet og du får ubegrænset adgang til detaljerede virksomhedsoplysninger fra 215.186 selskaber i Norden. Med en Access har du et værktøj, der hjælper dig at analysere jeres branche og jeres konkurrenter i Norden. Accessen effektiviserer det daglige arbejde i jagten på nye kunder og leverandører.

Bestil din Access her