2011-02-09

RS Components lancerer industriens første iPad-app til et elektronikmagasin

Den nye eTech for iPad-app omfatter optimeret interaktivt indhold med gratis billeder, animation og video

RS Components, verdens største højservice distributør af elektronik- og vedligeholdelsesprodukter fortsætter med at tilbyde sine kunder innovative serviceydelser med lanceringen af eTech for iPad. Denne iPad-app leverer nye måder at vise produkt- og teknologiinformation på og udvider og optimerer dermed magasinindholdet med yderligere fine detaljer, billeder, animation og video, hvilket gør denne app til en virkeligt interaktiv kundeoplevelse. eTech for iPad kan downloades gratis fra Apple over hele verden.

Ved lanceringen udtalte Glenn Jarrett, Head of Electronics Marketing hos RS Components: “Med det voksende antal informationskilder, der nu står til rådighed for designingeniører, er det absolut nødvendigt, at RS kommer med nyheder og meninger i et format, som er både oplysende og spændende. eTech for iPad er den første af sin slags og er udviklet til at være meget mere end blot et almindeligt digitalt magasin og drager fuld fordel af enhedens visningskapacitet offline.”

eTech (www.rsonline.dk/etech) er et magasin, der kan fås både online og på tryk. eTech distribueres over hele verden og udgives specielt med designingeniører, tekniske ledere og teknikere inden for elektronik for øje. RS samarbejder med designingeniører og elektronikeksperter for at udbrede information om nye teknologier til en bred vifte af anvendelser. eTech for iPad anvender avanceret forlagsteknologi og giver læserne et optimeret indhold med interaktive funktioner, som giver dem mulighed for at holde sig opdateret med industrinyheder og -udviklinger både online og offline. eTech for iPad kan downloades gratis, og abonnenter modtager en meddelelse, hver gang en ny udgave er klar.

“Vi udvikler de mest innovative måder at engagere vores kunder på,” siger Martijn Duchatteau, Head of Online Innovation hos RS. “Ved at levere information på en dynamisk og interaktiv måde giver vi vores kunder et væld af muligheder; de kan vælge, hvor meget information de vil have, og de kan vælge det format, oplysningerne skal leveres i. Innovation er nøglen til vores succes, og eTech for iPad er endnu et eksempel på, hvordan vi er engageret i hele tiden at være på kant med teknologien.”

Ifølge eMarketer.com fandt en undersøgelse, der blev udført af UM og Time Inc., at over 90 % af iPad-ejere, som læser magasiner, sandsynligvis ville abonnere på deres foretrukne magasiner på deres iPad, og dem, der gør, vil have, at deres magasiner præsenteres på en slående og interaktiv visuel måde. eTech-app’en engagerer abonnenterne og giver dem mulighed for at browse alt indhold uden behov for en internetforbindelse.

Den trykte udgave af eTech blev først produceret i november 2009, efterfulgt af en digital sidevenderudgave i juli 2010. eTech fortsætter med at udkomme i alle formater.

Oplysninger om virksomheden: RS Components Danmark