2016-03-16

Ny farvekollektion til skydedøre fra Elfa

Produktbillede fra virksomheden Elfa International AB - Ny farvekollektion til skydedøre fra Elfa

Trenden inden for boligindretning ændre sig hurtigt og ofte, det er måske grunden til at så mange vælger hvide skydedør – for at være på den sikre side. Vi siger: Vis dine farver frem!

I vores kollektion for skydedøre, er vi blevet inspireret af 2016 trends og har nøje udvalgt en række farversom vi har kombineret med vores mest populære eksisterende fyldninger. Vi vil give dig mulighed for at tilføje lidt farve, samtidig med at du holder dig til en klassisk stil som overlever trenden.

Sådan udtaler vores konceptudvikler og trend eksperter Maria Dizdarevic og Johanna Cahné sig.

Hvordan vil du sammensætte trenden for foråret?

–2016 vil vi gerne hente alt det grønne fra vores have ind. Dette gør vi på den mest naturlige måde. Vi samler det som haven tilbyder os, rødder og jord må gerne følge med ind. Lyst rosa og matte grågrønne toner skaber følser sammen med naturlige rå matrialer som terracotta og træ.

Hvilken kollektion vil du tipse om for den kommende sæson?

–For foråret 2016 vil vi inspirere jer med vores kollektion ”Orchard stories”. En kollektion med grønt i fokus. Lyse og mørkere grågrønne toner kan kombineres med både matte, blanke eller semitransperante hvide overflader og lyst træ. Vi vil tipse Frosting white i kombination med Fresh pistacchio for at få en rigtig frisk følse. For det mere dramatiske look, er kombinationen af Terragon og Natural clay helt magisk.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk

Oplysninger om virksomheden: Elfa International AB

Nyheden præsenteres i samarbejde med MyNewsdesk