2014-06-02

Bærbare high-end hovedtelefoner - nu med Tesla teknologi og som Apple-variant

Produktbillede fra virksomheden EET Sverige AB - Bærbare high-end hovedtelefoner - nu med Tesla teknologi og som Apple-variant

 

Nye on-ear hovedtelefoner fra beyerdynamic er perfekt håndværk i tidløst og klassisk design - og med den absolut bedste lyd i sin klasse.  


Højdepunktet af mobil Tesla lyd får du med beyerdynamics nye T51p / T51i hovedtelefoner.

 

Designet skaber høje forventninger

Designet på T51p / T51i minder om den prisvindende forgænger, T50p, der både var EISA Award-vinder, og blev rost af anmelderne med udtryk som; “caffeine for your ears” og “the headphones of the year”. Og med de nye modeller, T51p og T51i, overgår beyerdynamic selv de vildeste forventninger.


Tesla teknologi - nu også til musikafspilning på farten

Med en fine-tuning på stort set alle områder, er det lykkedes beyerdynamic at gøre den dynamiske og detaljerede lydgengivelse endnu bedre end på den foregående model. Først og fremmest med en optimeret lyd transducer og anvendelse af beyerdynamics eksklusive Tesla teknologi, der er opkaldt efter opfinder og elektroingeniør Nikola Tesla (1863 - 1943). Denne transducer teknologi er kendt for sin høje effekt og exceptionelt præcise lyd. Teknologien anvendes normalt kun på beyerdynamics topmodeller, men er blevet videreudviklet specifikt til brug for de mobile hovedtelefoner T51p / T51i, så lydkvaliteten fra bærbare afspilningsenheder, som mobiltelefoner, MP3-afspillere og tablets kan blive væsentligt forbedret.

Den styrke og præcision hvormed T51p / T51i gengiver dybe toner overgår langt kvaliteten på andre tilsvarende on-ear hovedtelefoner. Forklaringen er, at fine-tuning af bass reflex channel giver lyden mere krop og dybde. beyerdynamic har desuden udviklet helt nye ørepuder, i et fantastisk blødt, let, komfortabelt og smidigt materiale. Det betyder, at ørepuderne passer perfekt og smyger sig tæt over ørene, hvilket er helt afgørende for denne type af hovedtelefoner, da selv den mindste åbning mellem øre og hovedtelefon kan give uønskede påvirkninger af lyden. T51p og T51i leverer en formidabel lyd, uanset om de bruges hjemme på sofaen - eller på farten.


Det lukkede design på T51p og T51i virker afskærmende på udefrakommende støj, og fastholder den ønskede lyd indeni hovedtelefonerne. Og det nye forstærkede kabel er ideelt til mobilt brug: Dets slidstærke kvalitetsoverflade kan klare en hårdhændet behandling og giver langt mindre "kabelstøj" i hovedtelefonerne.


Det fine matte aluminium design på ørekopperne har fået en varm champagnefarve - og er ved første øjekast det eneste, som ser ud til at være ændret ift. den tidligere model. Men brugere, der tilslutter de nye T51p / T51i for at lytte til deres favoritmusik, vil få en helt ny lydoplevelse med disse opgraderede, elegante og kompakte hovedtelefoner.



T51p versus T51i modellen:

T51p og T51i er parallelle modeller, med det til forskel, at T51i har et kabel med Apple kompatibel mikrofon og fjernbetjening. T51i leveres desuden med et ekstra kabel, som kan tilsluttes, når man benytter T51i sammen med ikke Apple kompatible enheder.
 
 
 

T51p / T51i features:
 

  • Transducer type: dynamic
  • Operating principle: closed Frequency response: 10 – 23 kHz
  • Nominal impedance: 60 ohms
  • Nominal sound pressure level 114 dB (at 1 mw/500 Hz)
  • Power handling capacity: 100 mW
  • Max. sound pressure level: 134 dB
  • Sound coupling to the ear: supraaural
  • Headband pressure: 2.5 N
  • Cable length and type: 1.2 m / dual-sided
  • Connection: 1/8” (3.5 mm) mini stereo jack plug & 1/4” (6.35 mm) adaptor 
  • Incl. carry case, jack adapter and airplane adapter
  • Weight without cable: 174 g
     
     

Til T51i medfølger desuden:

  • Kabel med Apple kompatibel 3-knaps betjening
  • Ekstra adapterkabel for brug sammen med ikke Apple kompatible enheder


Vejledende priser:

Vejledende udsalgspris for beyerdynamic T51p er kr. 1.999,-

Vejledende udsalgspris for beyerdynamic T51i (Apple variant) er kr. 2.199,- 


 

Forhandlere:

beyerdynamic produkter forhandles bl.a. hos coolshop.dk, AV-Connection, Lydspecialisten Aalborg og Scala Hi-Fi Aarhus. Øvrige forhandlere oplyses af EET Europarts på tlf. 45 82 19 19.

Se beyerdynamic produkter her  

 
 


Om beyerdynamic:

Med ægte pionerånd, mere end 90 års erfaring, og fokus på enestående kvalitet, udvikler og producerer beyerdynamic førsteklasses audio-produkter af høj kvalitet. Både hovedtelefoner, mikrofoner og konferencesystemer udvikles og samles (for størstedelens vedkommende) stadig med håndkraft i Tyskland. beyerdynamic er absolut førende indenfor produktion af hovedtelefoner og mikrofoner, og virksomheden er repræsenteret i mere end 100 lande verden over.


 
 


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk

Oplysninger om virksomheden: EET Sverige AB

Nyheden præsenteres i samarbejde med MyNewsdesk