2012-09-19

Total kontrol over din mærkning med de seneste produktnyheder fra Markem-Imaje

Produktbillede fra virksomheden Markem-Imaje AB - Total kontrol over din mærkning med de seneste produktnyheder fra Markem-Imaje

Markem-Imaje styrker sin position som global leder inden for mærkningsløsningerScanpack 2012 med en række af nyheder for mærkning på produkter, kartoner og paller. Nye printere, som er specielt tilpasset til levnedsmidler, drikkevarer, kabel og ekstruderede materialer, har premiere sammen med et helt nyt koncept, som kombinerer højere ydelse, omkostningskontrol og miljøinitiativer. Alt sammen kontrolleret af CoLOS-software.

På stand A02:28 præsenterer Markem-Imaje det seneste inden for industrimærkning med blæk, laser, termotransfer og etiketter.  Samtidig præsenterer vi Premium kontrakt konceptet. En Premium kontrakt oprettes sammen med printer ordren og dækker alle vedligeholdelses og reparations omkostninger i op til 60 måneder. Premium kontrakten kan også omfatte forbrugsvarer. Alt dette betyder at de nøjagtige driftomkostninger kendes gennem hele perioden – der kommer altså ingen overaskelser i form af yderlige omkostninger.. Baggrunden for de lave totalomkostninger skal findes i de nyudviklede printeres driftssikkerhed, lave vedligeholdelsesomkostninger og innovative forbrugsartikler, som minimerer slitage, minimerer produktionsstop og mindsker miljøpåvirkningen.

Demo-printerne styres med CoLOS-software, som kan anvendes til koordineret opstart af en ny produktionsbatch, kobles til en virksomhedsdatabase for indlæsning af data og som sikrer dataintegriteten ved at minimere manuel håndtering. De forskellige CoLOS-”pakker” giver identificering, sporbarhed og netværkskontrol for en optimeret mærkningsfunktion og logistisk håndtering.

Den nye SmartDate X60 der vises på Scanpack 2012 løfter termotransfermærkning t et niveau op med dens højhastighedskapacitet på op til 1000 mm/s stadig med printopløsning på 300 dpi. Fra den nye brugergrænseflade redigeres udskrivningen uden behov for computer tilslutning. Den nye Digitale Ribbon Save og Markem-Imaje''s specielt udviklede 1100 m farvebånd forlænger yderligere tiden imellem operatørens skift af farvebånd. De nye funktioner sammen med et nyt skrivehoved for lang levetid, detektering af manglende dots (Dead-Dot-Detection) og en industriførende 18-måneders garantiperiode, giver SmartDate X60 en driftssikkerhed i topklassen.

Den nye inkjet printer 9232 E vises også for første gang på Scanpack. Den er udviklet specielt til mærkning på ekstruderede produkter, som f.eks. kabler og profiler, hvor måling, høj hastighed og driftssikkerhed er af største betydning.

Den nye 7031 HD har nordisk premiere på Scanpack og øger kapaciteten for lasermærkning med dens større udskrivningsoverflade, som dækker flere forpakninger ved samme udskrivning. Den erstatter ofte to printere inde for yoghurtindustrien og for portionsforpakninger.

Print & Apply-printeren 2200 til etikettering vises med den nye applikator Tamp Blow, som udskriver og påfører etiketter på forpakninger uden kontakt - perfekt til produkter i poser mm.

Den nye 2200 Pallet præsterer hurtig og effektiv pallemærkning på to sider uden behov for beskyttelsesindkapsling. Med hurtig skift af etiketter og farvebånd på mindre end 40 sekunder minimeres produktionsstop. Den robuste, kompakte konstruktion med operatørsikker svingarm giver en pålidelig palleidentificering i mange år fremover.

Velkommen til stand A02:28Scanpack 2012 hvor vi viser vores syn på hvordan mærkning skal udføres.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk

Oplysninger om virksomheden: Markem-Imaje AB

Nyheden præsenteres i samarbejde med MyNewsdesk