2012-12-03

Ny reachtruck, der kan anvendes såvel inde som ude - Toyota Material Handling introducerer ny BT Reflex O-serie

Produktbillede fra virksomheden Toyota Material Handling Sweden AB - Ny reachtruck, der kan anvendes såvel inde som ude - Toyota Material Handling introducerer ny BT Reflex O-serie

Den nye reachtruck i BT Reflex O-serien, RRE160R, som Toyota i disse dage løfter sløret for, kan anvendes til en lang række indendørs og udendørs opgaver. Dette giver helt nye muligheder mht. fleksibilitet og omkostningsreduktion.

Den nye reachtruck der er en videreudvikling af Toyotas BT Reflex serie af topkvalitets reachtruck. Den nye reachtruck sidestiller vigtigheden af høj ydeevne, kvalitet og sikkerhed med det at opnå så lave håndteringsomkostninger som muligt. Den nye truck har Reflex seriens vigtigste egenskaber: Det unikke TLC system, der giver et jævnt løft og sænk, ved høje hastigheder, uden rystelser i masteovergangene, de kraftfulde vekselstrømsmotorer (AC), 360° styring og den avancerede førerkabine med unikt udsyn. BT Reflexs kerneværdier er bibeholdt: Produktivitet, fremragende køreegenskaber, sikkerhed og holdbarhed er blevet indarbejdet også i denne truck. Den største og mest omkostningsbesparende gevinst ligger dog i fleksibiliteten.

 

Mens konventionelle reachtruck er designet til indendørs kørsel på jævne gulve, uden niveauforskelle, er O-seriens traditionelle hjul og gearkasse blevet tilpasset til udendørs kørsel. 

Takket være truckens 145 mm frihøjde og dens store superelastiske dæk, der sikrer et godt ‘vejgreb’ på såvel våd som varm asfalt, kan BT Reflex O-serien nemt klare ujævne og løse overflader.  

Denne truck fås med en række optioner, så den kan anvendes under alle vejrforhold. Dette omfatter en helt lukket kabine med store vinduer, der giver et klart og øget udsyn, samt dør, varmeapparat og blæser, der gør det muligt at arbejde såvel inden- som udendørs. Kraftige arbejdslamper betyder, at trucken også kan anvendes, når det er mørkt. 

“Vi er konstant på udkig efter nye måder, hvorpå vi kan forbedre vores produkter og serviceydelser, så vores kunder kan sænke deres omkostninger til materialehåndtering. Vores mål er, at gøre dagligdagen så nem som mulig for vores kunder, så de kan koncentrere sig om deres forretning. BT Reflex O-serien er en fleksibel løsning, takket være, at disse truck kan anvendes til såvel på- og aflæsning samt oplagring af varer, og både inden- og udendørs” forklarer Niclas Sternerup, Direktør for Product Management, Toyota Material Handling Europe.

BT Reflex O-seriens RRE160R har en kapacitet på 1600 kg og fås med løftehøjder på op til 7,5 meter


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk

Oplysninger om virksomheden: Toyota Material Handling Sweden AB

Nyheden præsenteres i samarbejde med MyNewsdesk