2011-09-16

Værkstederne får helt nye muligheder med nyheder fra Castrol

Produktbillede fra virksomheden Castrol Sweden AB - Værkstederne får helt nye muligheder med nyheder fra Castrol

Pressemeddelelse

Værkstederne får helt nye muligheder med nyheder fra Castrol

En helt ny avanceret motorolie og nye ydelser fra Castrol giver værkstederne mulighed for at yde en bedre service og øge indtjeningen. Castrol Professional er en helt pakke af produkter og ydelser, som forøger kundernes service oplevelse hvilket efterfølgende øger værkstedernes indtjening. I centrum står et nyt smøremiddel – Castrol EDGE Professional – som udelukkendes sælges til de autoriserede mærkeværksteder. Castrol Professional lanceres i hele verden i løbet af 2011.

Dynamisk teknisk system

Udviklingen af moderne motorer har resulteret i mindre motorer og oliesump, længere olieskiftsintervaller og forøget tryk i motoren. Denne udvikling, kombineret med den mere krævende kørestil hos moderne bilister, gør at moderne motorer kræver mere avancerede og robuste olier. Derfor har Castrol udviklet Castrol EDGE Professional som  indeholder Fluid Strength TechnologyTM - et dynamisk teknisk system, som aktivt forstærker olien, når det er nødvendigt.

Videnskabeligt bevist

Videnskabelige test* viser, at Castrol EDGE Professional er op til 40 % bedre til at reducere kontakten mellem metaldele i motoren end de nærmeste konkurrenter. Olien øger også motorens effektivitet og maksimerer præstationen.

Motorolien har desuden en fluriserende signaturfarve, som kan ses i UV-lys. Så kan værkstedspersonalet og kunderne se, at det er den rigtige olie, der anvendes.

Anbefales af førende bilfabrikker

Castrol EDGE Professional er mikrofiltreret til de niveauer, som verdens førende bilfabrikker kræver. Motorolien anbefales  af Audi, BMW, Jaguar, Land Rover, MINI, SEAT, Skoda, Volvo og Volkswagen i hele verden.

Erasmo Viola, salgs- og marketingchef for Norden

-          Vi vil hjælpe værkstederne med at give deres kunder bedre service og dermed øge deres indtjening. Lanceringen af vores bedste olie nogensinde, Castrol, EDGE Professional med Fluid Strength TechnologyTM, er en spændende fase i Castrols historie. Olien anbefales af de førende bilfabrikker, føres kun af de autoriserede mærkeværksteder, og lanceringen vil blive bakket op af en meget markant markedsføring i de næste 5 år.

-          Med vores nye program får de autoriserede mærkeværksteder noget helt unikt at tilbyde deres kunder. Bilejerne får en ekstra god service og bliver mere tilfredse, hvilket efterfølgende giver værkstederne mulighed for at øge indtjeningen betydeligt.

 

Udannelsesprogram for værkstederne

Castrol har taget mange redskaber i brug for at øge bilejernes service oplevelse og værkstedernes indtjening. Et eksempel er et web-kursus, som hjælper værkstedet med at forklare de ekstra fordele ved den nye motorolie, som en del af kundeservicen.

 

 

Investerer millioner i markedsføringen 

Lanceringen af Castrol EDGE-serien omfatter en bred vifte af markedsføringsaktiviteter, som er udviklet i samarbejde med de førende bilfabrikker. Målet er at øge bilejernes viden om hvilket smøremiddel, som anbefales til deres bil og få dem til at bruge de autoriserede mærkeværksteder.

I løbet af de næste 5 år vil Castrol investere et millionbeløb i dollars for at styrke varemærket Castrol EDGE i hele verden. Det indebærer sponsering af sportsbegivenheder og reklamer i TV, på nettet og i trykte medier.

Her kan bl.a. nævnes international fodbold (EM 2012 og VM 2014), amerikansk fodbold (NFL), motorsport på top niveau (rally-VM, Dakar rally, Le Mans 24 timer) og ICC-cricket i Sydøstasien.

Sammenfatning:

  • Castrol lancerer en ny række ydelser til de autoriserede mærkeværksteder i hele verden: Castrol Professional.
  • I forbindelse med lanceringen præsenteres også den nye motorolie Castrol EDGE Professional.
  • Det er det mest avancerede smøremiddel nogensinde fra Castrol.
  • Motorolien anbefales af de førende bilfabrikker.
  • Motorolien føres kun hos autoriserede mærkeværksteder.
  • Castro Professional støttes af massive investeringer i varemærkeopbyggende aktiviteter.
  • Castol tilbyder i forbindelse med lanceringen et uddannelsesprogram til værkstedspersonalet.

 

Bemærkninger til redaktører

*I en test af oliens filmstyrke (en såkaldt "Fluid Strength Test") over flere forskellige omdrejningstalområder opnåede Castrol EDGE med Fluid Strength TechnologyTM konsekvent et suverænt styrkeniveau sammenlignet med en af de førende konkurrenter, idet den kontinuerligt minimerede kontakten mellem motorens overflader.

 

Forslag til billedtekster:

Videnskabelige test viser, at Castrol EDGE Professional er op til 40 % bedre til at reducere kontakten mellem metaldele i motoren end en af de nærmeste konkurrenter.

Castrol EDGE Professional indeholder Fluid Strength TechnologyTM - et dynamisk tekniksystem, som aktivt forstærker olien, når det er nødvendigt.

Castol EDGE Professional er mikrofiltreret til de niveauer, som verden førende bilfabrikker kræver, når de skal fylde motorolie på deres motorer første gang.

Yderligere oplysninger kan fås ved at kontakte:

Elin Eklund

Marketing Executive, Castrol

Telefon: 08-44 11 131

E-post: elin.eklund@castrol.com

 

Mere information findes også på: http://www.castroledge.com/geolocate_script.php

 

Kort om Castrol

  1. Castrol (www.castrol.com/uk) er en del af BP og er førende både på markedet og det teknologiske område, hvad angår specialiserede industrielle smøremidler og smøremidler til biler på forbrugerområdet. Castrol er markedsleder inden for marinesmøremidler og en af de største aktører inden for luftfart og erhvervskøretøjer. Castrol er således verdens tredje største leverandør af smøremidler.

 

  1. Castrol smøremidler leveres i mere end 130 lande verden over. Kerneforretningen er smøremidler til køretøjer, især på forbrugerområdet, ligesom Castrol er en vigtig aktør på erhvervsområdet, f.eks. inden for erhvervskøretøjsflåder, marineområdet og særlige industrielle sektorer.

 

  1. Det første Castrol smøremiddel til biler blev lanceret i 1906 og fik navn efter dets castorolieingrediens. Selskabet, som har over 150 datterselskaber og opererer i omkring 55 lande, blev købt af BP i 2000.

 

  1. BP beskæftiger ca. 80.000 personer på verdensplan. Yderligere oplysninger om BP finder du på www.bp.com


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk

Oplysninger om virksomheden: Castrol Sweden AB

Nyheden præsenteres i samarbejde med MyNewsdesk