2011-11-07

Pentax opdaterer

Produktbillede fra virksomheden Focus Nordic AB - Pentax opdaterer

Pentax har netop lanceret firmware-opdateringer til Pentax Q, en opdatering til kamera, og en til standardobjektiverne 01 og 02. Disse opdateringer kan downloades fra Pentax’ danske website på www.pentax.dk/da/FirmwareDownload.html
Der er også en opdatering af softwaren Silkypix Developer Studio.

Kameraopdateringen giver forbedret skarphed i indstillingen ”Fin”, samt forbedret stabilitet.
Objektivopdateringen giver også øget stabilitet.

Opdateringen af Silkypix Developer Studio til version 3.0.03 fjerner problemet med rød sløring i højre side, som indimellem er opstået under behandling af DNG-filer, og giver forbedret stabilitet i alle funktioner.

For yderligere information: Dorthe Jessien Hansen, dorthe.hansen@focusnordic.dk

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Nordens største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer som Pentax, Panasonic, Lowepro, Carl Zeiss, SanDisk, Tamron, Velbon, Metz, Jobo, Steiner, Swarovski, Hähnel, Energizer, Gorillapod, Samyang, Lensbaby, B+W, Hoya, Kenko, Nissin og LensPen. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk

Pentax har været overlegne inden for optik og fototeknik siden 1919.
Pentax’ mange innovationer (1952 - det første japanske SLR-kamera, 1957 – verdens første Pentaprisme RefleX, 1986 - det første kompaktkamera med zoom, 1980 - det første SLR-kamera med TTL-Autofokus, 1991 - det første vejrbestandige kompaktkamera) har sat sit præg på fotografering op gennem tiden.
I 2007 blev Pentax en del af Hoya-gruppen, et af verdens førende virksomheder inden for optik. I dag har man over 35.000 ansatte og en årsomsætning på ca. fire mia. euro (2009). Virksomheden er børsnoteret og har 46 datterselskaber i 24 lande verden over.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk

Oplysninger om virksomheden: Focus Nordic AB

Nyheden præsenteres i samarbejde med MyNewsdesk