2011-10-11

Maksimal Performance med den nye Castrol EDGE

Produktbillede fra virksomheden Castrol Sweden AB - Maksimal Performance med den nye Castrol EDGE

Castrols stærkeste serie af motorolier nogensinde, der maksimerer motorydelsen under pres

Castrol har relanceret sin serie af stærke motorolier, Castrol EDGE. Den nye Castrol EDGE har Fluid Strength TechnologyTM (FST) og er Castrols stærkeste og mest avancerede serie af olier, hvilket sikrer en maksimal motorbeskyttelse, uanset hvor meget motoren presses.

Valget af motorolie er meget vigtigt

Motorer arbejder i dag hårdere, bliver varmere og arbejder ved højere tryk end tidligere. Oliens primære funktion i en motor er at sørge for at holde bevægelige overflader adskilte for at minimere den friktionsbetingede varme, støj og slitage. Den skal have en tilstrækkelig flydeevne til at nå alle motordele, men samtidigt også styrken til at udholde de ekstreme cylindertryk, som er blevet fordoblet i løbet af de seneste 5 til 10 år.

Ny teknik

Castrol EDGE er udviklet på basis af Fluid Strength TechnologyTM. Det er en  teknik, som på aktiv vis styrker olien og sikrer, at den kontinuerligt tilpasser sig til motorens behov for at sikre en maksimal performance uanset kørestil.

Bedst i test

Test har vist, at Castrol EDGE beviseligt er op til 40 % stærkere*, idet kontakten mellem metaldele reduceres, når motoren presses hårdest. Førere kan presse motoren til sit yderste og alligevel have tillid til, at motoren kan præstere under alle forhold og i alle situationer.

Let at vælge rigtigt

Castrol  EDGE har opdateret indholdsmærkningen, så det er let at finde den rigtige olie til  motoren.  En af hovedårsagerne til forvirring vedrørende motorolier skyldes kompliceret og svært forståelig information på mærkning og emballage. For at gøre det let for bilejerne at vælge den rigtige motorolie til deres motor, har den nye Castrol EDGE-serie opdaterede etiketter med et enkelt, let forståeligt sprog og tydelig angivelse af de vigtige informationer. Den nye Castrol EDGE-serie findes nu i butikkerne.

Sportslige krav i hverdagen

Castrol og Castrol EDGE har en lang tradition for at samarbejde med nogle af verdens mest krævende bilmærker  og førende motorsportsteam inklusive BMW Motorsport, Ford World Rally, Jaguar, Range Rover og VW Motorsport. Fra professionel motorsport til almindeligt kørselsbehov sikrer Castrol EDGEs styrke, at alle motorer kan levere den maksimale ydelse.

Se Castrol EDGE vise, hvad den dur til, på den ultimative testbane på www.castroledge.com/strength.

 

Bemærkninger til redaktører

*I en test af oliens filmstyrke (en såkaldt "Fluid Strength Test") over flere forskellige omdrejningstalområder opnåede Castrol EDGE med Fluid Strength TechnologyTM konsekvent et suverænt styrkeniveau sammenlignet med en af de førende konkurrenter, idet den kontinuerligt minimerede kontakten mellem motorens overflader.


Yderligere oplysninger kan fås ved at kontakte:

Charlotte Diaz de la Vega

Marketing Executive, Castrol

Telefon: 08-44 11 156

E-post: charlotte.diazdelavega@bp.com


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk

Oplysninger om virksomheden: Castrol Sweden AB

Nyheden præsenteres i samarbejde med MyNewsdesk